{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Vlastní spray loga na našich CS:GO serverech

Napsal Whoik dne 19.04.2020 pro sekci CS:GO
Naši CS:GO developeři na této sekci neustále bojují, aby vám mohli přinést ty nejlepší zážitky při hraní na našich úžasných serverech. Po skvělých novinkách v podobě nametagů a ikonek v tabulce, přicházíme s další vychytávkou, kterou jsou vlastní spray loga!

Counter-Strike nám vždy nabízel možnost sprayovat po serverech své vlastní vybrané obrázky. To však skončilo s příchodem CS:GO, a nám tak zůstaly jen oči pro pláč. Nicméně po čase tvůrci přidali možnost sprayovat, ovšem pouze svá vybraná spray loga. Těch navíc není mnoho a nejde tak vyjádřit svůj osobitý styl. Ale právě proto jsme tady my, abychom vám dopřáli možnost ukázat na serverech nejen svůj skill, ale také svůj charakter, díky různým speciálním vylepšením.

V minulosti jsme již představili super vlastní nametagy a ikonky v tabulce, nyní přicházíme s vlastním spray logem. Můžete tak zavzpomínat na časy z Counter-Strike 1.6, kdy jste mohli sprayovat, co vás jenom napadlo. Vámi vybrané obrázky však nejprve projdou kontrolou, proto se nemusíte obávat, že byste na serveru narazili na nevhodná loga. Celý proces od pořízení obrázku až po sprayování na serverech je velice jednoudchý.

První krok pro pořízení vlastního spray loga je navštívení stránky s aktivací ZDE. V pravé části nabídky vyberete z doplňkových služeb políčko Vlastní spray logo. Pak již stačí vyplnit email, kde vám přijdou dodatečné informace, kam obrázek poslat. A následně stačí pouze vybrat variantu platby, provést ji, a můžete se těšit na email s dalšími informacemi.

I vy můžete mít takto krásné spray logo na našich CS:GO serverech

Těmi nejzákladnějšími informacemi jsou především, že spray logo vám vydrží navždy (pokud nedojde k určitým omezením, které Gamesites nedokáže ovlivnit), a také informace, že spray log můžete mít kolik si jen budete přát. Z nich si pak na serveru pomocí příkazu do chatu /spreje vyberete to, které právě chcete sprayovat. Svá spray loga můžete sprayovat s odstupem 45 sekund. Rozměry loga jsou rozumně maximalizovány tak, aby zbytečně neovlivňovaly hru na serveru.

Díky této jedinečné novince můžete být na našich CS:GO serverech zase o něco originálnější a zvýraznit se na serveru oproti ostatním hráčům. Na sekci CS:GO se samozřejmě stále pracuje a připravujeme pro vás další novinky i v blízké budoucnosti.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 2185x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář