{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

GTA FiveM Roleplay server - Reopening!

Napsal TheRohlikar dne 23.04.2020 pro sekci
Hráči a hráčky, přinášíme vám nejnovější informace z našeho nového FiveM GTA V serveru, novinky, na které se můžete těšit, a rychle se blížící datum znovuotevření našeho serveru. Tak na co čekáš?! ČTI DÁL!

Grand Theft Auto, legenda, které patřila minulost, patří jí přítomnost, a budoucnost s ní můžete prožít i vy na našem GTA FiveM Roleplay serveru, kde můžete posunout úroveň své hry na zcela nový level. Zapomeňte na bezduché hraní, zde můžete žít kompletně nový život, můžete si plnit své sny, a hlavně jste to pouze vy, kdo rozhoduje o vašem úspěchu či neúspěchu. Hra začíná prvním napojením na server, ale ani zdaleka nekončí po disconnectu. V myšlenkách jste stále se svou postavou, kterou můžete právě díky své touze po dokonalosti, dovést na vrchol.

Slavnostní zahájení provozu GTA FiveM RP serveru
1.5.2020 20:00

Tři měsíce se usilovně pracovalo na našem GTA V serveru, aby byl naprosto jedinečný nejen na CZ/SK scéně. A povedlo se! Zkušení hráči GTA budou překvapeni novými možnostmi, které jsme na náš server nově implementovali. Hráči noví naopak poznají hru, u které stráví mnohem více času, než původně plánovali. Když vás server chytí, už vás nepustí. Ale každý hráč bude na serveru spokojen díky skvělé komunitě a hlavně administrátorům, díky kterým se úroveň serveru posouvá ještě výše.

GTA FiveM Roleplay se spoustou novinek

Nyní si ale pojďme představit server samotný, který dostává dokonalou péči od hlavních tvůrců Rohlíka a Trsáka, a je plně připraven na vaši návštěvu. Teď si tedy řekněme, o co vlastně na tom GTA FiveM RP serveru jde. RP je zkratka pro Roleplay, neboli hraní za určitou postavu, do které se během hry vžijete. Tato postava bude mít své vlastnosti, pocity, a hlavně příběh (Lore). Město Los Santos vás uvítá s otevřenou náručí, ale bude jen a jen na vás, jaký život své postavě připravíte. Gamesites server se pokouší co nejvěrněji přiblížit realitě, aby byl váš zážitek ze hry opravdu dokonalý. Při prvním napojení si tedy vyberete postavu, a pak vás čeká spousta těžkých rozhodnutí, kam budete její život směřovat.

Aby byla zaručena potřebná kvalita komunity hráčů, je na serveru tzn. Whitelist. To znamená, že se na server dostanou pouze ti, kdo projdou vstupním testem. Tam budete muset prokázat potřebné znalosti a schopnosti, abyste dokonale zapadli mezi hráče na GTA serveru. Pokud se vám test nepodaří udělat napoprvé, nezoufejte, po nasbíraní potřebných zkušeností se můžete pokusit splnit test znovu.

Pokud testem projdete, můžete se těšit na jedinečnou atmosféru, kterou dokreslují unikátní prvky navržené naším developerským týmem. Ten vytváří nejen vlastní scripty, ale především pro hráče nejvíce viditelné vozidla, jakož i jejich vlastní textury, a také kompletně vlastní textury oblečení. Můžete si být tedy jisti, že nikde jinde nepotkáte naše výtvory.

Téměř na všech serverech však můžete najít inventář, který pro celosvětovou GTA komunitu vytvořil právě náš developer Trsák. Nicméně nyní svůj mistrovský kousek vyladil na novou úroveň, a vy tak v inventáři budete moci mimo jin vidět rozdělení jednotlivých předmětů a jejich unikátnost. To znamená, že každý předmět může mít vlastní pojmenování a zapsání, na koho je zbraň ve hře napsaná. Samozřejmostí jsou také další informace jako váha zbraně nebo určení maximálního počtu míst v inventáři. Inventář je mnohem komplexnější, to už však zjistíte přímo ve hře.

Každá postava má na serveru svou funkci nebo povolání.  Novinkou je možnost, kdy nemovitost může vlastnit firma, ve  které může pronajímat byty dalším osobám. Můžete se tak stát  bytovým magnátem, kterému budou ostatní platit, aby mohli  obývat jeho nemovitost. S tím přichází také větší množství  peněz, které si nově můžete uložit na více bankovních účtů.  Finanční gramotnost je v dnešní době důležitá, a tak se můžete  i přímo na serveru naučit něco pozitivního do života.

Pokud byste se však raději chtěli věnovat kriminální činnosti, i  taková možnost tady samozřejmě existuje. Svět není jen  růžový, a proto se můžete účastnit různých vykrádání obchodů  či klenotnictví. A v budoucnu se můžete těšit také na bankovní  loupeže, kde už budete potřebovat trochu více skillu pro jejich  úspěšné provedení.

Základem hry na serveru je také komunikace mezi jednotlivými hráči. Zatímco téměř všude jinde musíte být při hře zároveň napojeni na Teamspeak serveru (ts.gamesites.cz), u nás to neplatí. My jsme vyvinuli vlastní systém komunikace přímo ve hře, který vám dokonale usnadní hru. Samozřejmě na našem Gamesites teamspeaku nebo přímo GTA Discordu jste i tak vítáni.

Hra na serveru plně ve vaší režii

Zkušenější hráči samozřejmě ví, co mohou od hry na roleplay serveru očekávat, ti noví se to postupně dozví v průběhu nebo v nespočut gameplay videí na youtube. Každopádně alespoň pro pořádek uvedeme, že na serveru můžete dát naplno průchod vaší fantazii a ambicím. Chcete být policista, chránit zákon a občany města, a k tomu vydělávat na baru nebo v obchodě za pokladnou? Nakoupit nemovitosti a vydělávat balík? Udělat si vlastní společnost nebo žít na ulici? Nebo vás láká vytvořit nelegální organizaci a ovládnout podsvětí? Tohle všechno je na našem GTA serveru možné, a proto byste už neměli váhat ani sekundu a zkusit náš unikátní GTA FiveM server.

Abyste si mohli na našem serveru zahrát, je potřeba vlastnit originální hru GTA V a projít testem z pravidel na našem GTA Discordu - https://discord.gg/S98CuxE. Pravidla serveru si můžete nastudovat ZDE. Pravidla se však mohou průběžně měnit, proto dávejte pozor, aby vaše vědomosti byly vždy aktuální.

Na Discordu probíhá kompletní komunikace mimo hru se členy komunity a administrátory serveru. Proto byste se měli v tomto komunikátoru dobře zorientovat. Není to však nic obtížného, proto to nepovažujte jako překážku pro pohodlné hraní na serveru. Nezbývá než vám popřát hodně štěstí k získání místa na Whitelistu a 1.5.2020 ve 20:00 se snad potkáme na serveru!

Užitečné odkazy

FiveM ke stažení 
Vlastní web GTA 
Discord
Fórum sekce

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář