{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Servery CS 1.6 s novými mapami

Napsal Whoik dne 25.04.2020 pro sekci CS 1.6
Naše sekce Counter-Strike 1.6 zažívá další aktualizaci. Nyní přišly na řadu nové mapy na spoustu serverů. A v novince se můžete dozvědět kolik map na kterou sekci přibylo. Klasické csko stále žije, tak ho žijte na serveru s námi.

Kdekdo by si pomyslel, že CS 1.6 je již na úpadku, no my to vidíme jinak. A právě proto se stále o tuto sekci staráme s velkým zájmem, přiemž nyní přišly na řadu nové mapy, které oživí hru na našich serverech. Těch map je opravdu spousta, takže si každý přijde na své. Vybírali jsme ty nejlepší z nejlepších a již nyní si na nich můžete zahrát.

Nyní si pojďme představit na kterých mapách k těmto změnám došlo a o jaké mapy se konkrétně jednalo. Největší nálož dostala JUMP sekce, protože nikoho nebaví skákat pořád ty samé mapy dokola, a i když jich již bylo jak na jumpu, tak na bhopu v maplistu přes 150, přidáváme k nim dalších více než deset map. Dočkaly se také další sekce, celkový přehled je zde:


Děkujeme, že jste stále věrní staré klasické 1.6ce, protože dokud budete mít zájem o tuto hru, my ve svých snahách nepolevíme a budeme i nadále přinášet aktualizace a další novinky.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 3758x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář