{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

MEGAsoutěž + Gamesites Galavečer [19.7.]

Napsal Whoik dne 10.07.2020 pro sekci GS
Slíbená Donate soutěž je tady, a společně s ní také velkolepý galavečer, kde splníme také další úkol vyplývající z vybraných donatů, a tím je zpěv vedení portálu Gamesites. Celý nedělní večer bude ale věnován vám, hráčům, a tak se můžete těšit také na další soutěže, kde budete moci získat spousty VIPček, roomek na TS, nebo třeba ikonek.

Koncem minulého roku jsme představili projekt v podobě Donate systému, kdy má každý možnost přispět na chod portálu a jeho neustále vylepšování. Součástí tohoto donate systému jsou také cíle při dosažení určitých částek. A my se nyní pokusíme splnit hned tři již splněné cíle zároveň. O jaké cíle jde si rozebereme o něco níže, nyní je čas vám všem poděkovat za zaslané příspěvky, díky kterým se může portál Gamesites.cz stále zdokonalovat.

Tím prvním cílem, který splníme, bude velkolepá soutěž o herní vybavení pro pět šťastlivců. Ti však budou muset jít tomu štěstí naproti, neboť budou muset mít nejen štěstí, ale budou muset splnit určité nenáročné úkoly, aby byli vůbec do slosování zařazeni. To znamená, že šanci vyhrát bude mít opravdu kdokoliv z vás. Ať už hrajete na serverech, nebo jenom chodíte na náš Teamspeak server, anebo třeba sledujete naši Facebook stránku. Pojďme si tedy tuto soutěž stručně představit, podrobnosti očekávejte v pondělí v detailnější novince.

Soutěž bude mít celkem tři fáze, přičemž každá fáze bude probíhat jeden celý den. Začne se ve čtvrtek v 0:01 a skončí v sobotu 23:59. Během těchto tří dní budete mít šanci získát co nejvíce bodů, které budou následně přetaveny do nedělního slosování ve formě slosovacích lístků. Jednodušeji řečeno, čím více bodů nasbíráte, tím větši budete mít šanci vyhrát.

Každý den má určité téma:

Čtvrtek: Den herních serverů. Za určitý odehraný čas na našich serverech, získáte příslušný počet bodů.
Pátek: Den oficiální Facebook stránky. Naše FB stránka nesmí být opomenuta, a proto v tento den budete svědky záplavy příspěvků na FB stránce. A vy svými komentáři, lajky a sdíleními budete moci nasbírat potřebné body do losovačky.
Sobota: Teamspeak den. V průběhu celého dne se budou konat na našem Teamspeak serveru eventy, kde budete moci získat velké množství bodů, a tím také navýšit svou šanci na výhru.

Detailnější informace vám přineseme v další novince, kde bude přesně popsán postup jednotlivých dnů k dosažení co největšího počtu bodů. Součástí této soutěže bude také forum, kde bude speciální sekce vytvořena právě pro potřeby této soutěže, kde budete dokládat screeny, či vaše Hlstats. Vše se včas dozvíte. A pak přijde na řadu už jenom neděle ve velkém stylu.

Neděle 19.7.2020 - Galavečer Gamesites.cz

Toto datum si dobře zapamatujte, neboť budete svědky něčeho, co se doposud na Gamesites nikdy v historii neudálo. Ano, bude to nejen odpoledne a večer plný zábavy a soutěží, ale také se dočkáte vystoupení kapely GSBB - Gamesites BoyBand. Tuto hudební skupinu tvoří členové vedení, kteří se již poctivě připravují na své první, a jediné, veřejné vystoupení. A vy můžete být u toho právě v neděli v podvečerních hodinách. Přesný harmonogram bude ještě upřesněn.

Mimo zpěvu vedení se uskuteční opravdu spousta soutěží, a hlavně vyhlášení té největší soutěže, která se kdy na Gamesites uskutečnila. O zábavu se budou starat zkušení DJové a soutěžní administrátoři. Celou neděli tak budete moci strávit ve společnosti vedení, které se bude rádo věnovat také vašim případným dotazům či komentářům. A nesmíme zapomenout také na poslední cíl, který je nutno splnit, a to je nahození, alespoň na nějakou dobu, velkých práv na Teamspeak server pro největšiho donatora.

Sledujte tedy dále web, a v pondělí se budete moci seznámit nejen s podrobnostmi velké soutěže, ale také s cenami pro pět z vás. Od neděle začneme odpočítávat sedm dnů do nejzářivějšího dne v historii portálu Gamesites.cz. Těšíme se na vás!

Autor: Whoik; Zobrazeno: 2164x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář