{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Zasoutěž si o herní výbavu i ty!

Napsal Whoik dne 13.07.2020 pro sekci GS
Již jsme vás upozornili, že se dnes dočkáte novinky, kde se dozvíte, jak bude probíhat velká soutěž o hodnotné ceny. Nyní je zde, tak neváhejte, a pusťte se pomalu do soutěžení anebo do plánování taktiky, abyste získali co nejvíce bodů do nedělního slosování.

V předešlém článku jsme již zmínili, že naše soutěž, která splní určený goal při vybrání určitého množství donatu na našem donate systému se uskuteční v průběhu tří dní. Vyhlášení pak bude v neděli, a bude součástí Gamesites galavečeru, kde se dočkáte také splnění dalšího goalu, kterým je zpěv vedení v přímém přenosu. Nyní se ale pojďme věnovat soutěži, která je lehce složitější, než naše předešlé soutěže. Ale účast byste si určitě neměli nechat ujít, neboť budete moci získat hodnotné ceny a vybavit se tak herním hardwarem.

Pravidla soutěže

Samotná soutěž bude probíhat od čtvrtka do soboty, přičemž každý den budete soutěžit v jiném odvětví. V jednotlivých dnech budete sbírat body, které následně v neděli přetavíte na losovací lístky. Čím více lístků, tím větší šance na úspěch. Pojďme si tedy představit jednotlivé dny, a co vás v nich čeká.

OFICIÁLNÍ FORUM SOUTĚŽE ZDE

Ačkoliv soutěžit se bude na herních serverech, Facebooku, nebo Teamspeaku, abyste se úspěšně zapojili do soutěže, musíte využít našeho fora. Tam budete do příslušných topiců zasílat screeny či jiné potřebné informace. Screeny nejlépe prosím nahrávat na https://imgur.com/. Odkaz na obrázek pak do konrétního tématu.

Čvrtek 16.7. - Den herních serverů

Začátek soutěže nemůže proběhnout jinde, než na našich herních serverech. Za každou hodinu, kterou odehrajete na některém z našich serverů, získáte jeden bod. Pokud nahrajete více než dvě hodiny na dvou různých serverech, body se vám zdvojnásobí. Svou aktivitu doložíte dodaným HLStats do fora do příslušného dne ZDE

HLStats jsou dostupné na CS 1.6, CS:GO, a TF 2 serverech. V případě Minecraftu bude stačit odeslat screen ze hry viditelně z našeho serveru, a získáte 2 body.

Pátek 17.7. - Den GS Facebook stránky

Na naši Gamesites Facebook stránku bude v průběhu pátku příbývat více příspěvků než jste zvyklí. Vaší úlohou bude příspěvky co nejoriginálněji komentovat, neboť za každý koment získáte 1 bod, a za každý like u vašeho komentáře získáte čtvrtinu bodu. V případě že tedy dostane váš komentář 100 lajků, přibude na vaše konto rovných 25 bodů.

Budete moci přidat pouze jeden komentář k jednomu příspěvku, proto komentujte rychle, ale pečlivě. Své FB jméno můžete posílat do fora do příslušného topicu, anebo Whoikovi do soukromé zprávy. Vaše jméno nebude nikde zveřejněno, jde pouze o přiřazení GS nicku k FB jménu. Jméno však musíte zaslat do 5 minut od odeslání vašho prvního FB příspěvků, aby se zabránilo zpětným podvodům.

Sobota 18.7. - Den Teamspeak serveru

Na našem TS serveru (ts.gamesites.cz) si budete moct zahrát Škatulata, hejbejte se, neboť body získá vždy majitel roomky, a to podle typu roomky a podle počtu uživatelů v jeden moment v ní. Za každého člověka ve své roomce získá majitel roomky půl bodu. Budete muset doložit screen do fora. Uživatelé musí do vaší roomky přijít dobrovolně, nesmíte využívat své pravomoce na move.

Pokud se jedná o premium roomku, body budou dvojnásobné, pokud půjde o apartmán, body jsou trojnásobné. Pokud půjde o dočasnou roomku, body budou poloviční. Úkol je tedy jednoduchý. Dostat v průběhu soboty co nejvíce lidí do své vlastní roomky v jeden okamžik.

Ale ani to není vše. Za každého uživatele ve své roomce, který má VIP, získáte další půl bod navíc!

Neděle 19.7. - Vyhlášení MEGAsoutěže

V neděli proběhne na našem TS serveru od 19:00 do 21:00 Galavečer, který bude plný jednoduchých soutěží, kde budete moci získat ikonky, roomky, nebo VIPčka. Ve 20:15 proběhne živé losování vítězů MEGAsoutěže. A ve 20:45 nastoupí na scénu Gamesites BoyBand složený ze členů vedení, a zazpívá jednu vybranou píseň. Kompletní program Galavečera bude ještě zveřejněn.

Ceny pro vítěze MEGAsoutěže

Vítěz je většinou vždy pouze jeden, no v této soutěži se dočká hned 5 z vás hlavních cen. Půjde o herní vybavení, a abychom se vyhnuli případným potížím, kdy by vítěz vyhranou věc přímo nepotřeboval, rozhodli jsme se, že necháme právě na výhercích, za co utratí vyhranou odměnu. A kolik tedy budete moci za gaming hardware utratit?

1. místo: Hardware v ceně 1 500 Kč (55 €)
2. místo: Hardware v ceně 1 000 Kč (37 €)
3. místo: Hardware v ceně 1 000 Kč (37 €)
4. místo: Hardware v ceně 750 Kč (27 €)
5. místo: Hardware v ceně 750 Kč (27 €)

Záleží pouze na vítězi, zda si za danou cenu vybere herní myš, klávesnici, mikrofon, sluchátka, nebo třeba podložku pod myš. O zbytek se už postaráme my. Nezapomeňte, čím více bodů ve třech soutěžních dnech získáte, tím větší šance na výhru. A pokud přijdete na nedělní Galavečer, budete moci vyhrát další spoustu zajímavých cen. 

Autor: Whoik; Zobrazeno: 2429x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář