{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Nový server a Music Kity na Gočku

Napsal Whoik dne 27.07.2020 pro sekci CS:GO
Na CS:GO serverech se pracuje i přes prázdniny, a proto vám rádi představujeme náš nový Pistol server, kde si budete moct zahrát pouze s pistolkami. Novinka to však není jediná, neboť jsme si pro vás přichystali novou VIP výhodu a doplňkovou službu, kterou jsou nové Music Kity.

Prázdniny jsou již v plném proudu, to ale neznamená, že se na našich serverech nepracuje. Právě naopak. Připravili jsme si pro vás dvě novinky, kterými posunujeme naši CS:GO sekci zase o něco dále. Nedávno jsme vám představili letní Summer update na Jailbreak serverech, a nyní přichází server úplně nový, který jste doposud mezi našimi servery najít nikdy nemohli. Tím serverem je Pistol War server, kde si budete moct zahrát tradiční malé mapky, a v rukou přitom budete moci třímat pouze sekundární zbraně.

Na tomto serveru je samozřejmě nejdůležitější přesnost, a vzhledem k tomu, že nikdo nebude mít na serveru vestu (nepatří ani mezi VIP výhody), bude vám často stačit pár dobře mířených nábojů, abyste svého protivníka popravili. VIP uživatelé naopak budou mít o 5 hp více, což jim může často pomoci přežít ataky nepřátel. Všichni na serveru jsou však obdařeni helmou, která jim může mnohdy zachránit holý život.

Pistol War server IP: 82.208.17.49:27314

Druhá novinka se týká všech CS:GO serverů  kromě Bhop a Surfu. Nově si VIP uživatelé budou moci nastavit Music Kit, který bude hrát vždy, když budou oceněni MVP za dané kolo. V nabídce mají VIP defaultní Valve songy, a vybírat si z nich můžete v menu, anebo pomocí příkazů /mk, /kit, nebo /musickit. To však není všechno. Jelikož se vždy snažíme být originální, a chceme, aby také naši hráči byli na serveru originální, budete mít možnost si nastavit do hry svou vlastní píseň jako Music Kit!

Ano, slyšíte správně. Pokud budete nejlepším hráčem kola, všichni na serveru budou slyšet vámi vybranou písničku. Můžete tak dát na odiv svůj preferovaný hudební styl, či oblíbenou kapelu. Tato výhoda je nová doplňková služba, kterou si můžete pořídit na stránce s výhodami. Budete tak mít o motivaci postaráno, abyste ostatním hráčům zpříjemnili hru na serveru vaší muzikou. Třeba takovou, jakou si nastavil Hl. CS:GO Admin Gustik:

Letní počasí sice nabádá k cestám na dovolenou, ale nezapomeňte, že naše servery jsou stále online a připraveny na vaši návštěvu. Nyní tedy již i Pistol server, kde si můžete pomalu ale jistě začít budovat rank. A pokud hrajete jinde, určitě vám přijdou vhod nové Music Kity. Těšíme se na vás nejen na anšich CS:GO serverech.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 2460x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář