{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Teamspeak server s novinkami

Napsal Whoik dne 06.09.2020 pro sekci GS
Ani náš Teamspeak server nezůstává mimo naši pozornost, a proto se můžete těšit na dvě zajímavé novinky. Ty vám samozřejmě popíšeme v této novince, vyzkoušet si je budete moci na ts.gamesites.cz. Obě novinky se týkají ikonek, takže budete moci opět jednou zoriginálnit svůj vzhled.

V průběhu prvního roku od spuštění aktualizovaného Teamspeak serveru jsme jednou za čas přidali nějakou tu novou ikonku, kterou se můžete pyšnit u svého jména. Nyní přichází dvě novinky týkající se právě ikonek, které přináší jednak novou zajímavou možnost ukládaní ikonek, a jednak nové limitované edice ikonek, kterých bude omezený počet. A to konkrétně 4 ikonky po pěti kusech. To znamená, že můžete být mezi pěti uživateli s jedinečnou ikonkou. Tyto edice budou vždy tématický zaměřené. A čeho se týká první edice?

Limitované edice Teamspeak ikonek

První téma nové edice limitovaných ikonek se týká momentálně dvou nejpopulárnějších her - Fall Guys a Among Us. Z každé hry budou k dostání 2 ikonky. Among Us reprezentují Impostor a Crewmate, a hru Fall Guys pak růžový a tyrkysový panáček. Celkem je tedy 20 nových ikonek, které budou k dostání pouze nyní. Již nikdy jindy nepůjdou pořídit, a proto můžete být opravdu jedineční.

Ukládání ikonek

Jelikož ikonek stále přibývá, a ne každý je rád, když má u svého nicku takovou spoustu obrázků, připravili jsme pro vás možnost si ikonky ukládat do jakéhosi virtuálního alba. Pokud se vám již ikonka, kterou aktuálně vlastníte nebude líbit, můžete si ji přesunout do úschovny, odkud si ji kdykoliv budete moci zase vyzvednout. Uschováte si ji pomocí příkazu -  !ulozit ID nebo název skupiny, Zpátky si ji pak dáte pomocí příkazu !vyzvednout ID nebo název skupiny. Pro seznam ikonek ve vašem albu napíšete !ikonky. Všechny tyto příkazy posílate do soukromé zprávy botovi, který sídli nahoře na TS serveru.

A jak si nejen limitované ikonky pořídit? Stačí najet na stránku s aktivačním systémem ZDE, a výběr již bude pouze na vás. Také na limitovanou edici platí akce 3+1 zdarma. Tyto edice budou vydávány v nepravidelném rozestupu, vždy když se naskytne ideální aktuální téma. Pokud byste měli připomínky, či jakékoliv návrhy týkající se našeho TS serveru, rozhodně neváhejte využít komentáře pod novinkou, forum, anebo můžete kontaktovat členy vedení přímo na Teamspeaku.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 1937x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář