{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Dárkobraní & Vánoční update oživil CS:GO JB

Napsal Whoik dne 03.12.2020 pro sekci CS:GO
Jak bývá zvykem, tak se začátkem adventu spouštíme na našich CS:GO Jailbreak serverech událost zvanou Dárkobraní, kde můžete i vy sbírat dárečky v průběhu regulérní hry, a na konci vyhrát skvělé ceny. Součástí vánočního updatu je však letos také reset ban listů, nové ikonky do tabulky, a dosud nevídaná výzdoba!

Celé čtyři adventní týdny mají hráči na našich CS:GO jailbreak serverech čas sbírat dárečky, a zúčastnit se tak letošního Dárkobraní. Co to vlastně Dárkobraní je, a jaké ceny čekají na nejpilnější sběrače, se dozvíte dále v článku. Jelikož náš vánoční update přináší novinek více. Co bylo zvykem na 1.6ce, jsme doposud na gočku nedělali, avšak i zde přišel čas resetovat ban listy před vánočními prázdninami. Další součástí tohoto updatu je vánoční výzdoba, která zpestřuje naše jailbreak servery. A novinkou poslední jsou ikonky do tabulky se zimním a vánočním nádechem.

Dárkobraní 2020

Ani letošní rok se neobejde bez našeho Dárkobraní, které již třetím rokem doprovází naše Jailbreak hráče na jejich oblíbených serverech. Jednou za čas se tradiční vězeňská hra promění v hledání a sbírání dárků. Vaším úkolem je samozřejmě jich nasbírat v určený čas co nejvíce, abyste na konci soutěže mohli slavit vítězství a získali také skvělé ceny.

Dárkobraní je tedy časově omezená soutěž, která již začala první adventní neděli 29.11. a konec je naplánován na půlnoc 23.12. abyste mohli Štědrý den strávit s vašimi blízkými. Průběžný stav vámi nasbíraných dárků a dalšíá info získáte na serveru po napsání /vanoce do chatu. Minulý rok se stal vítězem GUH666, kterému se podařilo nasbírat neuvěřitelných 1689 dárečků. Avšak i poloviční porce může stačit na vítězství.

Samozřejmostí jsou ceny pro nejlepší dárkosběrače. Vždy oceňujeme deset nejpilnějších z vás a nejinak tomu bude i letos.

Hráč, který nasbírá nejvíce dárečků během Dárkobraní 2020, získá VIP na 6 měsíců, speciální a jedinečnou ježíškovskou ikonku a unikátní nametag před jméno. Tuto ikonku a nametag nebude mít nikdo jiný na serveru, proto budete moci hrdě nosit titul Ježíška 2020.

Pro sběrače, kteří se v počtu nasbíraných dárečků umístí na druhém až pátém místě, máme připraveno VIP na 4 měsíce, speciální ikonku vánočního elfa, kterou opět nebude možnost nijak jinak získat, a také speciální unikátní Nametag před jméno. Ti z vás, kdo se umístí ve sběru na šestém až desátém místě, se mohou těšit na cenu útěchy v podobě VIP na dva měsíce.

Reset Ban listů

Všechny ban listy v sekci CS:GO se dočkaly restartu, což znamená velkou amnestii pro všechny hříšníky. Každý tak má šanci nastartovat znovu svou pošramocenou kariéru na Gamesites. Ti z vás, kdo se nepolepšili a stále mají v plánu porušovat pravidla, nebojte se, místa v ban listu bude opravdu dost, a naši admini budou v plné pohotovosti.

Vánoční výzdoba

Pro rok 2020 se dočkaly jailbreak servery doposud nevídaného vánočního designu. Zapřičinil se o něj jeden zelený mužík a Angel, který vždy rád přidá ruku k dílu. Výzdoba opravdu stojí za to, proto se běžte podívat na některý z našich JB serverů a nasajte tu pravou atmosféru Vánoc.

Zimní & vánoční ikonky do tabulky

Již dlouho jsme neupdatovali naši nabídku ikonek do tabulky, avšak zima a Vánoce jsou ideálním obdobím, kdy tak učinit. Nyní tak máte možnost si pořídit 15 zbrusu nových ikonek do tabulky. Vybrat si je můžete přímo na stránce aktivace. Nezapomínáme připomenout, že nabídka je časově omezená, proto si pospěšte, neboť tyto vánoční ikonky brzy vysřídají další.

Spray loga v akci

Již delší dobu máte možnost si na všech našich CS:GO serverech pořídit spray logo, díky čemuž můžete sprejovat vámi vybraný obrázek po zdech. Nyní máte jedinečou možnost si toto vlastní spray logo pořídit se slevou 50%. Díky této akci budou spray loga dostupnější, tak neváhejte, a pořiďte si je na stránce aktivace.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 1662x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář