{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Competitive zápasy nově bez botů!

Napsal Whoik dne 09.01.2021 pro sekci CS:GO
Valve se v dalším updatu rozhodlo k doposud nebývalému kroku. To, co bylo součástí této hry dlouhá léta, je najednou pryč. Albert, Eugene, nebo Bert se zapsali do našich myslí jako neúnavní bojovníci. tomu všemu je však konec. Co se těmto chlapcům stalo se dozvíte v článku.

Někdo je nenáviděl, jiný je zbožňoval. Pravdou však bylo, že Boti vždy byli jistotou, která nahradila padnuvšího spoluhráče. Ne vždy byli poslušní, ne vždy se řídili vašimi příkazy, ale vždy byli k dispozici, když jste náhle po začátku kola zemřeli. Často i v pozdější fázi, když uposlechli známý rádiový příkaz "Hold This Position" a zůstali campit někde v blízkosti spawnu. To vše je však minulostí. Nezbývá než těmto chlapcům poděkovat za jejich neutuchající podporu a v budoucnu na ně budeme vzpomínat jenom v dobrém.

S boty se však i nadále můžete potkávat na našich CS:GO serverech, kde vždy při malém počtu hráčů nastoupí tito bojovníci a pokusí se zastoupit reáné hráče. Zrušení BOTů se týká pouze Competitive a Wingman klání.

RIP cs:go bots

Další novinkou v tomto updatu, který přineslo Valve, je zúžení rukávů u skinu SWAT, který by tak již měl pasovat se všemi ostatními modely. Ostatní záležitosti se již týkají pouze úprav jednotlivých map, a to konkrétně de_cache, de_engage a de_guard. Úpravy těchto map zde rozepisovat nebudeme, pokud o ně máte zájem, v tomto oficiálním postu jsou popsány všechny změny, které tento novoroční update přinesl.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 2063x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář