{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Máš na to stát se redaktorem?

Napsal Alfondra dne 10.01.2021 pro sekci GS
Náš herní portál se stále rozrůstá a my stále chceme hráčům zprostředkovávat ty nejlepší články. K tomu ale potřebujeme redaktory a právě ty v tuto chvíli hledáme. Chceš i ty být součástí sehraného týmu redaktorů a podílet se na tvorbě obsahu pro GameSites?

 

Chtěl ses někdy stát redaktorem?
Být součástí sehraného týmu, tvořit obsah, bavit lidi a mít jedinečné postavení v rámci GameSites? Nyní máš šanci stát se jedním z nás! Stačí splnit podmínky a chtít. Nemáš zkušenosti? Nevadí. - Všechno tě naučíme! Využij svůj volný čas a tvoř společně s námi jedinečný obsah pro naše hráče.

Co tě čeká?
Jakožto redaktor bude tvým úkolem psát články v rámci kterých budeš mít ve většině případů volnou ruku. Můžeš psát o tom, co je ti blizké, co tě baví nebo zajímá. Jedinou podmínkou je, aby to zaujalo co nejvíce čtenářů. Článek o kvantové fyzice tedy zřejmě nebude tou nejlepší volbou, ale například informace o aktualizaci tvojí oblíbené hry jsou vítaným obsahem článku. Jsme sehraný tým mladých lidí a táhneme za jeden provaz. Chybí ti inspirace pro napsání článku? - Pokecáme a společně něco vymyslíme, můžeš se na nás spolehnout.

Naše redakce má už od svého založení v rámci GameSites jedinečné postavení a prestiž. Zakládáme si na profesionalitě a vzájemné spolupráci. V redakci se musí makat, ale odměnou ti může být dobrý pocit z dobře odvedené práce, ale i VIP na některý z našich serverů, ikonky na TeamSpeak a další výhody. Zároveň jsme taky jenom lidi a všichni to děláme dobrovolně a ve svém volném čase, a proto se nemusíš bát žádného otročení.

Zaujali jsme tě?
Pokud ano, tak navštiv téma na fóru, kde najdeš další informace, podmínky k přijetí a instrukce k podání přihlášky. Těšíme se na tebe.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář