{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Jak legálně cheatovat?

Napsal F3N0M3N dne 24.01.2021 pro sekci GS
Legálně cheatovat? To může být sen mnoha hráčů nebo naopak noční můra. V této sérii článků se vám pokusím popsat, jak je to možné a v jaké hře. Jak na dané situace budou reagovat vývojáři her? Dnes se pojďme podívat na klávesnici, která navždy změní kompetitivní Fortnite, díky které budete moci legálně používat aimbot!

Buďme k sobě upřímní, kdyby vám někdo řekl, že je možné legálně cheatovat ve vaší oblíbené hře Fortnite, aniž by vám hrozil ban, asi byste ho měli za blázna. To bude ode dneška minulostí, protože tu stojím já a říkám vám, že to možné je! Vše by měla změnit zbrusu nová klávesnice od Wooting, díky které budete moci legálně používat "aimbot" neboli aim-assist.

  

Klávesnice, která navždy změní kompetitivní svět Fortnite!

Pojďme si však nejdříve projít vše popořadě, abychom porozuměli tomu, jak je toto možné. Fortnite hráči se dělí na dva základní typy podle toho na čem hráči hrají. Tím nemyslím, zda hrají na počítači, konzoli nebo nedej bože na smarthphonu. Myslím tím hráče hrající na klávesnici s myší a na hráče hrající na gamepadu

Každá z těchto možností má své výhody, které vám nyní představím. Hráči využívající kombinaci myši s klávesnicí dosahují na určité vyšší úrovni hraní rychlejšího "movementu" v soubojích a jsou tak schopni zpravidla mnohem rychleji stavět a editovat, čímž získávají na svou stranu značnou výhodu v boji proti hráčům s gamepadem.

Hráči s gamepadem jsou tedy v jisté nevýhodě, ale na to Fortnite již před dlouhou dobou zareagoval přidáním "výhody" pro tento typ hráčů. Touto výhodou je aim-assist, který si mohou uživatelé gamepadu v nastavení zapnout.

Funkce aim-assistu byla odsouzena mnoha hráči včetně těch nejznámějších. Například Tfue, jeden z nejlepších a nejznámějších hráčů světa na aim-assist zareagoval zprávou na Twitteru: „AIM assist zničil Fortnite pro hráče s klávesnicí a myší. Vypadá to, že si bohužel budeme muset najít novou hru.“ Jiní se zase rozhodli, že se hru začnou učit na gamepadu, aby mohli využívat výhody aim-assistu. Po těchto ohlasech ve Fortnite proběhla řada takzvaných "nerfů" a nyní se souboje hráčů s klávesnicí a myší proti hráčům s gamepadem zdají jako maximálně vybalancované.

Tohle vše však již v blízké době zničí nová klávesnice od společnosti Wooting. Protože právě tato klávesnice dovolí hráčům spojit obě výhody dohromady! No a jak je to možné? Je až úsměvné, jak je to snadné nebo to tak minimálně zní. Tato klávesnice má totiž jako jediná takzvaný "input" stejný jako gamepad, a tak si váš počítač i hra myslí, že vlastně nemáte připojenou klávesnici, ale gamepad! Avšak se ve všem ostatním chová i vypadá jako každá jiná herní klávesnice.

Tímto bych vám rád představil novou, jedinečnou klávesnici Wooting one - TKL analog Keyboard. Tato revoluční klávesnice ve světě her a Fortnite je k dostání za "lidovou cenu" 140 dolarů za červenou variantu a 160 dolarů za variantu modrou, což je v přepočtu 3000-3500 korun. Klávesnice je momentálně vyprodaná v obou variantách poté, co na ni upozornila řada zahraničních serverů jako například ProGuides Fortnite Tips, Tricks and Guides.

Po klávesnici zatím sáhla především spousta profesionálních hráčů Fortnite, kteří si nemohou dovolit ztrácet krok se svým soupeřem a chtějí být nejlepší. A co vy? Chcete být nejlepším z nejlepších nebo si rádi zahrajete pro zábavu a zůstanete u zdravého soupeření s ostatními hráči? Dejte mi vědět dolů do komentářů, co si o klávesnici myslíte a zda byste si ji koupili.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář