{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Nová porce nejen limitovaných ikonek na TS

Napsal Whoik dne 22.01.2021 pro sekci GS
Vánoce jsou již dávno za námi, a proto bylo načase obměnit také naše limitované ikonky na teamspeak server. Jelikož není žádné speciální období, ani se neudála žádná velká událost, která by si svou limitovanou edici zasloužila, posloužily nám čtyři emotikony pro tuto první limitovanou edici roku 2021.

Náš Teamspeak 3 server (ts.gamesites.cz) vám nabízí mnoho možností, jak být originální, a další edice limitovaných ikonek vám tyto možnosti ještě rozšiřují. Poslední speciální edice ikonek se týkala Vánoc, na které si mnozí z nás již ani nevzpomenou, a proto přišel ideální čas na obměnu. Tentokrát jsme si pro vás připravili 4 různé ikonky ve společném stylu. Samozřejmě se snažíme myslet i na ty, kteří po limitovaných ikonkách netouží, a proto jsme přidali hned 6 nových ikonek mezi ty již tradiční.

Nová limitovaná edice TS 3 ikonek, kterou si můžete prohlédnou a pořídit ZDE, se nese ve znamení smajlíků, a proto máte možnost si pořídit 4 ikonky, které vyjadřují čtyři různé nálady či rozpoložení. Pokud chcete některé ze slečen, či svému kamarádovi udělat velkou radost, určitě stojí za zmínku ikonka "Myluju tě", která se hodí k blížícímu se Valentýnovi. Limitované ikonky jsou omezeny každá počtem pěti kusů. Po vyprodání již nebudou tyto ikonky nikdy k dispozici.


Ikonek na teamspeak serveru máme opravdu mnoho, a dnes přibylo dalších šest, kterých si může pořídit libovolné množství lidí v libovolném počtu. Ikonky jako Super Mario či Luigi se již na GS TS objevily, a po připomínkách od hráčů je vracíme zpět do hry. Tyto dvě ikonky doprovodí další herní postava, tentokrát ze hry Pac-Man. Další dvě ikonky pak přišly přímo z pekla, a ta poslední přišla všichni víme odkud. Prohlédnout si je můžete níže, anebo na stránkách aktivace, kde si je můžete ihned pořídit.
Pokud byste měli nápady na další ikonky, které by se na našem TS serveru mohly objevit, směle pište do komentářů pod novinku. Ty nejlepší návrhy se stanou skutečností, a navrhovatel danou ikonku získá od nás jako odměnu za nápad.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 1608x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář