{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Zabojuj o krále 1.6ky v 5v5 turnaji!

Napsal Whoik dne 21.02.2021 pro sekci CS 1.6
Všichni hráči 1.6ky by měli nyní zpozornit, neboť mají jedinečnou příležitost zúčastnit se turnaje, který tady už delší dobu nebyl. Jedná se o klasický 5v5 turnaj, kde proti sobě nastupují týmy o pěti hráčích na tradičních mapách. Dejte vzpomenout na své schopnosti a ukažte, že 1.6ka ještě není na pokraji svých sil!

Náš turnajový systém je stále ještě ve vývoji, nicméně ani to nebrání tomu, abychom pro vás pořádali různorodé turnaje. Naši Furien hráči si již zvykli na pravidelně nepravidelné furien turnaje, a nedávno si to rozdali mezi sebou také hráči CTF a GunGame módu. Nyní přichází možnost také pro hráče tradiční 1.6kové hry, kteří se mají možnost utkat v classic turnaji 5v5. A to již v sobotu 27.2. od sedmnácti hodin. Tento turnaj byl iniciován partičkou old school hráčů, kteří ani po letech nezanevřeli na tuto krásnou hru, a my jsme jim s radostí vyhověli.


Aby se však splnilo jejich přání a mohli si zahrát kvalitní střílenou, je potřeba zdatných soupeřů. A těmi byste měli být právě i vy se svým týmem. Jediné co k účasti v turnaji potřebujete je 5 hráčů v týmu, a udělat si čas při posledním únorovém sobotním odpoledni. Registrace probíhá v našem turnajovém systému ZDE, kde již najdete také všechny potřebné doplňující informace k tomuto turnaji.

Pro první místa máme samozřejmě připravené také odměny v podobě VIPček, ale jde především o zábavu, které se dozajista dočkáte. Záleží pouze na vás, zda si věříte a zda jste ještě nezanevřeli na naše oblíbené CS 1.6. Hrát se bude na tradičních mapách, čili se nemusíte bát, že byste právě na tomto ztroskotali. Již nyní je otevřená registrace, těšíme s na vás 27.2. v 17:00!

Autor: Whoik; Zobrazeno: 2266x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář