{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Přijď si pokecat s youtuberem Evženem na náš TS

Napsal Tokop dne 24.02.2021 pro sekci GS
Před několika lety jsme na Gamesites vyzpovídali youtubera vystupujícího pod pseudonymem Selassie a nyní přišla řada na jeho bratra Evžena, který patří mezi známé slovenské youtubery. Nedávno se mu podařilo pokořit hranici 200 tisíc odběratelů a na své konto si již za svou kariéru připsal první video, které překonalo hranici jednoho milionu zhlédnutí.

Na poslední únorovou neděli přijal pozvání na rozhovor mladý slovenský youtuber Jakub „Evžen“ Slažanský, který začal aktivněji natáčet videa na svůj kanál v roce 2016. Od té doby natočil více jak 200 videí a celkově doposud nasbíral přes 33 000 000 zhlédnutí. Mezi jeho nejčastější tvorbu patří různé ochutnávky, kupování zvláštních věcí z internetu a další zábavná videa. Často také tvoří a spolupracuje se svým slavnějším bratrem Selassiem. Sám Jakub několikrát uvedl, že Evžen je pouze extrémní verze jeho samého.

Role moderátora se ujme hlavní správce turnajů a soutěží PuNko, který má připravené i nevšední otázky přímo na tělo! Interview proběhne tuto neděli, 28. 2. 2021 v 18:00 na našem TeamSpeak serveru - ts.gamesites.cz. Místnost bude připravena úplně nahoře, a proto ji najdete bez delšího hledání. S hostem rozebereme, co vše obnáší jeho práce, kariérní počátky, spolupráci s G2A a další zajímavá témata. Také vy si můžete připravit otázky na našeho hosta, neboť dostanete prostor na položení otázky Evženovi. Na závěr se uskuteční kvízová soutěž, jejíž otázky se budou týkat právě dění na portálu Youtube, a díky které budete moci vyhrát zajímavé ceny!

Přijďte si tedy tento víkend zpříjemnit s námi. Těšíme se na vás.

Ceny pro výherce v soutěži:

1. místo - VIP na TeamSpeak (6 měsíců)
2. místo - VIP na TeamSpeak (4 měsíce)
3. místo - VIP na TeamSpeak (2 měsíce)

Autor: Tokop; Zobrazeno: 2614x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář