{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

CS:GO servery s novou vychytávkou - Emojis

Napsal Whoik dne 08.03.2021 pro sekci CS:GO
Již delší čas jsme pro vás připravovali další novinku, která obohatí naše CS:GO servery, a nyní nadešel čas pro její spuštění. Je to další z věcí, která udělá naše servery jedinečnými, a stejně tak vy se můžete prezentovat zcela originálně přímo na serveru. Touto vychytávkou jsou Emojis, díky kterým budete moci vyjadřovat své emoce a pocity názorně nad hlavou své postavičky.

Již se pomalu ale jistě můžete setkávat s hráči na našich serverech, kterým nad hlavou po krátký okamžik svítí nějaký smajlík. Oficiálně se tato novinka jmenuje Emojis, a nyní má naprosto každý možnost si tuto vychytávku pořídit. Je to ideální způsob, jak dát najevo své emoce v průběhu hry, anebo jak rozhodit soupeře. Na výběr je momentálně z 20 emojis, které by měly pokrýt celou škálu emocí.

►   VYBER SI NOVÉ EMOJIS   ◄

Na stránce aktivace si vyberte doplňkovou službu Emojis u kteréhokoliv serveru. Emojis totiž budete mít na kompletně všech CS:GO serverech. Abychom vám dali možnost hned pro začátek mít smajlíků více, startujeme s akcí 1+3. To znamená, že si můžete vybrat 4 emojis, a zaplatíte stejnou cenu jako u jednoho. Jinými slovy probíhá akce 4 emojis za cenu jednoho.

Po úspěšném pořízení vám na email dorazí ke každému smajlíku specifický kód, který je potřeba aktivovat. Můžete si tak třeba 3 emojis aktivovat a jeden věnovat svému kamarádovi. Pro tento účel rozhodně doporučujeme emoji Hovínko. Pokud aktivace proběhne úspěšně, nezbývá než jít na kterýkoliv CS:GO server, a tam napsat do chatu příkaz /em nebo /emoji.

Následně se vám otevře menu, ve kterém máte na výběr z vašich smajlíků. Můžete si také zapnout 3D pohled, abyste viděli, jak vaše emoji ve skutečnosti vypadá. Pokud byste se chtěli vyhnout neustálého chození do menu emojis, máte možnost si jednotlivé smajlíky nabindovat na jednotlivé klávesy. Jak má bind u daného smajlíka vypadat, vám poradí právě /emoji menu. Abychom zabránili neustálému spamování emojis, jejich použití je limitováno na jednou za 15 sekund.

Pokud byste našli chyby nebo měli zajímavé návrhy či připomínky nejen k emoji, určitě se neváhejte obrátit do fora, kde se vaše volání pokusíme vyslyšet. Pro naši CS:GO sekci máme v dohledné době v plánu také další novinky, o kterých se budete moci dozvědět v dalších novinkách přímo zde na webu.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 2174x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář