{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Turnaje každý den? Přijď si zahrát i ty!

Napsal Whoik dne 11.04.2021 pro sekci GS
Před nedávnem jsme vám oznámili začátek testovací fáze, přičemž jsme v ní odhalili všechny nedodělky, a vyladili jsme turnaje do finální podoby. Nyní tedy můžeme začít s velkolepým plánem, kdy se turnaje stanou nedílnou součástí Gamesites. Jaké turnaje a jak často váš čekají, se dozvíte v novince.

Dlouho avizovaná novinka v podobě nového turnajového systému a pořádání pravidelných turnajů se konečně stává skutečností. Testovací fáze proběhla úspěšně s hojnou účastí hráčů, a tak se nyní máme možnost těšit na oficiální začátek nové turnajové etapy. Ta se bude týkat převážně CS:GO, ale také hráči jiných oblíbených her si jistě přijdou na své. Pojďme si tedy představit rozvrh turnajů a další informace, které vám vše přiblíží zase o něco víc.

Rozvrh turnajů

Abychom mohli nabídnout hráčům turnaje v kterýkoliv čas budou mít zrovna chuť do hry, jsou v rozvrhu hned tři turnaje denně. Ano, slyšíte správně. Každý den v 15, 17 a 19 hodin se můžete zúčastnit jednotlivých bojů. V plánku převažuje oranžová barva, která značí CS:GO turnaje, avšak ani hráči CS 1.6 (zelená), LoL, nebo Rocket League, nepřijdou zkrátka. Veškeré dění probíhá na této stránce, kde si musíte založit nový účet, a následně vytvořit tým pro turnaj, kterého se chcete zúčastnit. Na sobotu a neděli jsou plánované speciální turnaje, například typu knife apod.

Ocenění

Samozřejmostí jsou odměny pro úspěšné hráče. Každé místo na stupních vítězů je bodováno, přičemž tyto body můžete vyměnit za různé výhody na našich serverech. Kompletní směnárnu najdete v tomto topicu na foru. Body se zapisují v turnajovém systému zcela automaticky a vaše bodové konto zjistíte na svém turnajovém profilu.

Průběh turnajů

Turnaje jsou otevřeny jak pro zkušené hráče, tak pro naprosté nováčky. Proto se nebojte si přijít zahrát, i když jste doposud hráli pouze na běžných serverech. Každý turnaj je doprovázen adminy, kteří vždy na začátku vysvětlí to nejdůležitější, a jsou k dispozici také po celou dobu trvání turnaje na našem Teamspeak serveru (ts.gamesites.cz). Vaše přítomnost na TS také usnadňuje celkovou organizaci turnaje, kdy se můžete s protivníky domluvit na všem potřebném.

Zápasy se odehrávají na Gamesites CW/TG serverech, které poskytuje Fakaheda, díky které je zajištěna kvalita a plynulost hry. Seznam těchto serverů najdete v sekci servery zde na webu. V případě jakýchkoliv potíží se servery nebo hrou samotnou, se obraťte na administrátora turnaje, který vždy bryskně vše vyřeší.

Startujeme již v pondělí 12. 4. v 15:00 AIM turnajem na CS 1.6. Budeme se těšit na vaši účast a přejeme hodně štěstí!

Autor: Whoik; Zobrazeno: 2077x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář