{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Začátek léta ve znamení turnajů a soutěží

Napsal Tokop dne 22.05.2021 pro sekci GS
I když astronomické léto začíná u nás až v druhé půli června, tak už nyní se můžeme venku dočkat slunečních paprsků. Ať už patříte do skupiny, která vysoké teploty miluje, nebo nenávidí, tak máme dobrou zprávu. Celoročním milovníkům domácích prostředí ve stínu i letních radovánek doporučujeme si občas odpočinout, třeba právě u zábavných turnajů a soutěží, které vám zaručeně dobijí baterky. Připravili jsme si pro vás hned celou řadu nových speciálních klání, u kterých budete moci porovnat síly s ostatními. Na své si přijde úplně každý.

Jelikož turnaje a soutěže spojují odjakživa na Gamesites všechny herní sekce dohromady, tak jsme se rozhodli je posunout mílovými kroky vpřed. Naší prioritou je vaše zábava, o kterou budete mít nyní určitě postaráno! Na začátek si vás dovolíme pozvat na již druhý velký nadcházející CS:GO JailBreak turnaj tohoto typu, který nese název Válka Gangů, ve kterém tentokrát nebudou členové gangu válčit proti CT, jak jsou zvyklí, ale budou si poměřovat své síly přímo v různých atrakcích s ostatními gangy.

Ceny pro vítěze

1. místo:  VIP kód na 2 měsíce, CS:GO music kit, výherní ikonka v CS:GO, výherní ikonka na TeamSpeaku, +5 bodů do GS Ligy  
2. místo:  VIP kód na 1 měsíc, +4 body do GS Ligy
3. místo:  CS:GO emoji, +3 body do GS Ligy

Pokud náhodou ještě nevíš, jak přesně fungují gangy, tak doporučujeme si pročíst tento článek, kde zjistíš více, ale jak se říká, tak nejlepší informace a zkušenosti se dozvíš nejlépe, když budeš hrát právě na JB serverech. Ve hře bude několik VIP kódů, music kitů, výherní ikonka v CS:GO a na TeamSpeaku. Doraž se svým gangem rozdrtit ostatní vězně a dokaž, že právě vy jste ti praví a jediní vládci věznic.

Nové typy turnajů

Na turnajou scénu přichází dvojice nových typů turnajů. Mezi pravidelné Aim, Awp, Knife, Wingman a Public turnaje se nově zařadí také dva nové kousky. Prvním z nich jsou Pistol turnaje, které se vrací z dob staré GS Ligy, navíc si o turnaje tohoto stylu říkala řada účastníků a my souhlasíme, že by určitě neměly chybět. Druhým novým typem budou Zeus Cupy, které prověří vaše schopnosti a nervy. Na pořádnou dávku kulek z pistolí a elektrošoků se můžete těšit již brzy.

 

Ceny pro vítěze

1. místo:  +5 bodů do GS Ligy  
2. místo:  +4 body do GS Ligy
3. místo:  +3 body do GS Ligy

→ Odkaz na registraci

Novinky u TeamSpeak soutěží

Velké změny tentokrát neminuly ani soutěže. Za posledních několika týdnů přibylo spoustu nových oddechových her, ve kterých můžete poměřit své síly s ostatními soupeři za poklidné atmosféry v podvečerních hodinách. K soutěži Gartic Master se nově přidává hned pětice soutěží, mezi které patří Supercar Stadium, Curve Fever, StopotS, Puzzle a HaxBall. Jednotlivé disciplíny průběžně obměňujeme a pokud nám bude přát štěstí, tak již brzy se dočkáte prší a dalších oddechovek, kterými lze vyplnit svůj volný čas zábavou.

Movies Master o VIP
Neděle, 30. 5. v 18:00

Ceny pro vítěze

1. místo:  VIP kód na 1 měsíc, 5 bodů do GS Ligy  
2. místo:  +4 body do GS Ligy
3. místo:  +3 body do GS Ligy

Oddechové hry nyní pravidelně probíhají každou neděli na ts.gamesites.cz. Hned pod vstupní branou můžete kromě turnajů také zahlednout předem naplánované soutěže, takže se vždy s předstihem dozvíte, co se na víkend zase chystá. Pro vítěze jsme si připravili tradičně odměnu v podobě bodů do GS Ligy, jejíchž počet jsme nově navýšili pro výherce prvních příček. Body lze směnit za různé odměny ve formě VIP, ikonek na TeamSpeak, Emojis, spray log a dalších super vychytávek na naše herní servery. A aby jsme to trochu okořenili, tak přibližně jednou za měsíc budete moci zapojit své mozkové buňky do kvízových soutěží, kde si vítěz odnese hned VIP na libovolnou sekci!

Supercar Stadium [1v1]
Neděle, 13. 6. v 19:00

Ceny pro vítěze

1. místo: +5 bodů do GS Ligy  
2. místo: +4 body do GS Ligy
3. místo: +3 body do GS Ligy

→ Odkaz na registraci

 

   

Je důležité zmínit, že za textem v tomto článku nestojí pouze naše práce, ale i vaše, díky vašim připomínkám a návrhům, kterých si važíme. Z tohoto důvodu, tak pokud vás napadne nějaký nový poznatek na vylepšení, tak neváhejte využít tento topic. Na závěr vám chceme poděkovat, že nám pomáháte posouvat turnaje a soutěže na další metu a doufáme, že to potáhnete s námi i nadále.

Autor: Tokop; Zobrazeno: 2482x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář