{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

EURO začíná! Zvládneš si vytipovat VIP?

Napsal Smokeyy dne 10.06.2021 pro sekci GS
Mistrovství Evropy je za dveřmi. Tipovačku jsme spustili, ovšem vyhlásíme ještě tři soutěže o VIP, ve kterých můžete získat z tipování jediného zápasu.

Jak už jsem psal, EURO nám konečně začíná. Tipovačka je spuštěná a my stejně jako k Mistrovství světa v ledním hokeji vyhlásíme tři soutěže o jedno VIP. Jako první jsme vybrali zápas České reprezentace, která se utká v úvodním utkání se Skotskem. Váš úkol bude správně tipnout přesný výsledek utkání a přesný počet žlutých karet

Nejdříve jsme stanovili pravidla, která "určovala", kdo VIP vyhraje. Ovšem v hokeji je těžší tipnout výsledek, proto věříme, že někdo z Vás trefí přesný tip a v případě, že vás bude více, tak se bude o vítězi náhodně losovat.

Vaše tipy pište do přípraveného tématu na fóru, který naleznete na tomto odkazu. Zúčastnit se může každý, který tipuje i netipuje naší Tipovačku.

A pokud si chcete zahrát o další VIP, sledujte naší Tipovačku a další ze dvou zbývajících soutěží se brzy objeví, nebo tipujte celou Tipovačku s námi. Vítěz minulé Tipovačky, kterou jsme pořádali k MS v ledním hokeji 2021, Awee (cti ejvi), se všech svých VIP vzdal a daruje je hráčům, kteří s námi tipovali celou soutěž, ale moc se jim nedařilo. Tři hráči, kteří se VIP dočkají, si do víkendu kontrolujte své zprávy na webu.

Já Aweemu ještě jednou gratuluji k vítězství a dávám mu respekt, za tento dar.

Oznam pro tipující na MS v hokeji 2021

A to je oznam pro Vás, hráče, kteří tipovali Tipovačku na MS v ledním hokeji 2021. Ve vyhlášení jsem vás odkázal na téma na fóru, kde je napsáno vaše získané ocenění. Také jsem tam napsal, ať se mi v případě výhry ozvete do soboty 12.6.2021. Za celou dobu mi přišly dvě zprávy a to jsem ještě jednomu ukazoval, že jsem to tam napsal. Nejspíše jste si toho nevšimli a nechci, abyste o to zbytečně přišli, proto vás znovu odkazuji zde, na tento odkaz. Zkontrolujte si, jestli jste něco nevyhráli (přes vyhlášení) a napište mi do zprávy zde na webu váš profil na gsliga.gamesites.cz.

Jsem nucen prodloužit tuto lhůtu, ovšem kdo se mi neozve do soboty, si na ocenění nejspíše počká, min. další týden. V případě dotazů mě neváhejte kontaktovat. Lhůta se prodlužuje do další soboty, tedy 19.6.2021.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář