{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

CS:GO Eventy zpět ve službě a v novém

Napsal Whoik dne 27.06.2021 pro sekci CS:GO
Ačkoliv to vypadá, že se na gočku nic neděje, opak je pravdou. Hráči na serverech mohou neustále zaznamenávat změny v úpravách serverů, a nyní jsme se pustili do nové grafické podoby našich gočkových eventů. Je to jedna z těch nejlepších možností, jak získat VIP na váš oblíbený server, proto pozorně čtěte.

Jak již bylo řečeno, na našich CS:GO serverech se stále něco děje, a soupisu updatů za první půl rok letošního roku se dočkáte v blízké novince. Nyní se ale pojďme podívat na tak trochu opomenuté Eventy, které musely být v posledních měsících vypnuty ztechnických důvodů. Ty jsou již vyřešeny, a zároveň jsme si řekli, že rovnou pro eventy uděláme vlastní web, abyste měli přehled probíhajících eventů a aktuálních pořadí vždy po ruce.

CS:GO Event Web

Eventy jsou dvoutýdenní události, kdy hráči na jednotlivých sekcích mají možnost díky svým výkonům získat VIP na 2 nebo na 1 měsíc. To už záleží od úspěchu. Nikdo se nemusí nikam registrovat, každý hráč je automaticky do soutěže zařazen. Pokud se na konci eventového kola ocitnete na jednom z prvních tří míst, máte pak možnost si v menu /events vyzvednout odměnu v podobě VIP kódu.

Náš nový web vám nově přináší také celkové aktuální pořadí, abyste vždy věděli, jak si stojíte v porovnání s ostatními hráči. My samozřejmě přejeme všem hráčům hodně štěstí, a pokud byste chtěli zabojovat o VIP také jinak, určitě si zahrajte každodenní turnaje na našem turnajovém webu. Novinek je za poslední dobu více, a ty vám přineseme v nejbližší budoucnosti.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 2407x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář