{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Awee zase řádil [Vyhlášení Tipovačky]

Napsal Smokeyy dne 15.07.2021 pro sekci GS
Tentokrát neřádil v sekci se stížnostmi na adminy (teda, alespoň jsem se tam nekoukal), ale v Tipovačce, kterou jsme pořádali k Mistrovství Evropy ve fotbale 2020. Vlastně se celou soutěž rozhodovalo o dvou dalších příčkách, kdo mu tedy nejvíce šlapal na paty?

UEFA EURO 2020, které se konalo v jedenácti městech po celé Evropě, se konalo od 11. června (júna), do 11. července (júla) 2021. Svůj druhý triumf si zajistila reprezentace Itálie. Svých posledních 34 zápasů neprohrála a útočí tedy na světový rekord. Slovenská reprezentace se nedostala dále ze skupiny, i přes naději, když porazili Polsko v poměru 2:1. Po výhře nad Skotskem a remízou s vícemistry světa Chorvatskem si Česká reprezentace zajistila postup do osmifinále, kde senzačně porazila i favorizované Nizozemí. Ve čtvrtfinále už ale nestačila na Dány v poměru 1:2. Letošní EURO sklidilo hodně chvály, co se týkalo zážitků, ale také hodně kritiky, co se týče např. systému hraní. 

 

 

Aweeho šťastný rok, nebo nevím, jak tento triumf nazvat. Po ovladnutí Tipovačky k MS v hokeji se Awee (cti ejvi) ani jednou nepodíval na jiné, než 1. místo, vydržel tedy od prvního, až do posledního dne. Potvrdit to stoprocentně nemůžu, ale myslím si, že toto se ještě nikomu nepovedlo. V Tipovačce k MS v hokeji se na 1. místo podíval poprvé až při celkovém součtu, což je zajímavý počin. Lze tedy předpokládat, že na další Tipovačce ho někdo na konci sesadí? 

Awee (cti ejvi) tedy s přehledem vyhrál se 139 body. Na paty se mu dost často lepil 111KKK, který si nakonec vysloužil druhé místo se 131 body. Poté byl větší odskok a o třetí místo se pralo více hráčů. I přes největší dosažený počet bodů whitera v celkovém tipování to už u něj na bronz bohužel nestačilo, to si vyloužil KhalDenny se 114 body. 

Z technických důvodů jsme museli zrušit soutěž King of the Hill, tudíž se vítěze už letos nedozvíme. Nejpřesněji na tomto turnaji tipoval 111KKK s přesností 58,33%. Nejpřesněji se mu povedlo tipovat i ve skupinové části s přesností 62,16% a v tipování play-off zápasů byl nejlepší hráč ReXy s přesností 54,55%.

 

Celkové umístění v Tipovačce - TOP 3:

Vítěz - Awee (cti ejvi) - 139 bodů
2. místo - 111KKK - 131 bodů
3. místo - KhalDenny - 114 bodů
 
Kompletní pořadí naleznete → na tomto odkazu.
 
Ohledně ocenění, klikejte → na tento odkaz.

 

Celkové umístění ve skupinové části - TOP 3:

1. místo - Awee (cti ejvi) - 84 bodů
2. místo - 111KKK - 77 bodů
3. místo - Jadberg - 70 bodů

 

Celkové umístění v play-off - TOP 3:

1. místo - Awee (cti ejvi) - 37 bodů
2. místo - ReXy - 34 bodů
3. místo - KhalDenny - 34 bodů

 

Nejpřesnější tipér:

Celkově - 111KKK (58,33%)
Skupinová část - 111KKK (62,16%)
Play-off - ReXy (54,55%)

 

 Já se ze srdce těším už na další Tipovačku, která nebude za tak dlouho, ovšem bohužel nebude ani tak dlouho trvat. Tipovačku na ZOH (hokej mužů) 2022, pořádané v Pekingu už mám připravenou v hlavě a zatím se modlím, ať nám to pan Covid nezakáže, což se doufejme nestane. Zápasy se sice budou konat v noci, ale doufám, že si sem večer přijdete natipovat zápasy a znovu se poměříte s ostatnímy členy a hráči Gamesites. Ještě musím dát díky již bývalému adminovi SupreRerovi, který mi pomohl s velkou částí zápasů a doufejme v únoru zdar.

 

Samozřejmě gratuluji všem, kteří něco v Tipovačce dokázali, i kdyby jen sami sobě a hlavně vítězi.
S pozdravem, Smokeyy. 
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář