{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Jak to bude s remastery GTA?

Napsal kurfy dne 14.10.2021 pro sekci GS
Ano, některé díly populární série, jejíž první díl vznikl už roku 1996 se doopravdy dočkají remasteru. Jedná se konkrétně o díly GTA 3, GTA: San Andreas a GTA: Vice City a jejich nových verzí bychom se měli dočkat v průběhu listopadu tohoto roku.
Čeho se dočkáme, co se změní a co naopak zůstane? To se dozvíte v dnešním článku!

Remastery, o kterých se již dlouho spekulovalo se doopravdy stávají skutečností. Podle veškerých informací se jedná o díly GTA 3, GTA: San Andreas a GTA: Vice City. Společnost Rockstar Games, která tuto sérii vyvíjí sice tento fakt poměrně dlouho tajila, ale z jiných zdrojů bylo jasné, že se k něčemu podobnému schylovalo. Podle krátkého oficiálního videa od Rockstar Games je již ale zřejmé, že nová kolekce her se bude nazývat Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition. Podle důvěryhodných zdrojů magazínu Kotaku se vylepšené trilogie dočkáme v listopadu tohoto roku.  

Zatím to vypadá, že remastery budou dostupné pouze jako digitální kopie, a to na platformách Xbox Series X/S, PS5, Xbox One, PS4 a Nintendo Switch. Na seznamu však údajně nebude chybět ani PC, Google Stadia, a dokonce ani verze pro mobilní telefony. Za vývojem by mělo stát studio Rockstar Dundee, které se dříve jmenovalo Ruffian Games.

Remastery by měly běžet na Unreal Enginu, ale jinak prý budou skoro stejné jako původně na PS2. Změny se budou týkat především rozlišení, celkové grafiky a uživatelského rozhraní. Dočkáme se však i malých obsahových změn, aby tituly vyhovovaly současným hráčům. Některé zdroje uváděly, že pokud se bude remasterům GTA dařit, tak se možná dočkáme i remasteru Red Dead Redemption

Autor: kurfy; Zobrazeno: 1309x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář