{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Dechberoucí novinky na Jailbreaku a TTT

Napsal Whoik dne 19.10.2021 pro sekci CS:GO
Již dlouho jsme vás neseznámili s novinkami, které se dějí na našich CSGO serverech. Těch bylo v uplynulé době vážně dost a nyní přibyly další, které se týkají především Jailbreak a TTT serverů. O pár řádků níže vás s nimi samozřejmě seznámíme.

Novinek na obou módech je opravdu dost, a proto si zaslouží samostatný prostor. Nebudeme však zacházet do úplných detailů, ty už budete moct poznat přímo na našich CS:GO serverech. Nejprve se podíváme na mód Trouble in Terrorist Town, zkráceně TTT, kde byla upravena pěkná řádka itemů, některé byly zrušeny a jiné přidány. Poté se zaměříme na oblíbený mód Jailbreak, kde došlo nejen ke zlepšení hratelnosti, ale také k přidání spousty nových vychytávek. Pokud dočtete článek až do konce, dozvíte se i jaké dva nové módy, které nikde jinde nenajdete, byly na JB uvedeny.

Trouble in Terrorist Town (TTT)

Ve spolupráci se server adminem GUHem se nám podařilo dovést mód TTT k dokonalosti. Nejprve jsme se zaměřili na hráče, kteří využívají různé možnosti připojení z ciziny, aby se tak vyhli případnému banu na svůj originální účet. Od nynějška se tak budou moci napojit na TTT servery pouze hráči z Česka a Slovenska. Jednak hráči z ciziny neměli šanci porozumět probíhající hře na serveru, a jednak nepřinášeli nic dobrého. Porušování pravidel bylo z jejich strany na denním pořádku, čemuž jsme nyní udělali přítrž.

TTT #1 - 217.11.249.84:27482
TTT #2 - 81.0.217.179:27976

Zároveň jsme se rozhodli zatočit s hráči, kteří využívají při své hře nápověd od ostatních hráčů, čímž samozřejmě porušují pravidla, a ban za Ghosting byl prodloužen ze dvou dnů na jeden týden. Ano, čtete správně, je potřeba si nyní opravdu rozmyslet, jestli ten jeden kill stojí za to si týden nemoct zahrát. Pro řešení dalších sporných záležitostí jsme zajistili ve spolupráci s Encooem log, kdy je možno zjistit, co který hráč si v daném kole koupil. Ubyde tak nedorozumění a zbytečných dohadů v unban sekci.

Další úpravy se už týkají jednotlivých itemů, kdy bylo traitorům odebráno hned 7 nepoužívaných zbraní a nopak jsme jim přidali Gun Decoy za $50. Úpravy se dočkala také karma, a to způsobem takovým, že za zabití Traitora je nově 5 bodů karmy, za zabití Innocenta 2 body, a Detectiva 4. Některé itemy byly zlevněny jako třeba JIHAD Bomb na $40 a Fake Body na $30. Změn je podstatně více, a proto neváhejte si je jít vyzkoušet přímo na servery.

Jailbreak (JB)

Také jeden z nejoblíbenějších Counter Strike módů se dočkal dalšího updatu z naší režie. Souboje vězňů o přežití v malebných věznicích mají na Gamesites již dlouhou historii, ale stále je co vymýšlet a stále je čím překvapovat naše hráče. První změny se týkají gangů. Byl opraven bug, kdy i po vypršení VIP byl gang sice neaktivní, ale vůdce mohl stále využívat svých možností. Pokud je však v aktivním gangu, bude mít nově zajímavé příležitosti, jak ovlivnit hru na serveru.

Vždy jednou za kolo se může gang pokusit o otevření cel bez jakéhokoliv zásahu dozorců. Potřebuje k tomu 35 bodů a má 50% šanci, že se otevření cel povede. Jedná se tak o jedinečnou šanci, jak dozorce třeba hned na začátku kola překvapit a spustit na ně hromadný útok když budou zrovna vycházet ze zbrojnice. Některé další itemy z gangshopu byly buď zrušeny anebo jim byly upraveny ceny.

Další novinkou je originální zvuk, který je zároveň takovým easter eggem a musíte na něj přijít sami. Nový a zároveň druhý zvuk byl přidán také v okamžiku, kdy vězeň přehodí zbraň. Tak jak bývalo zvykem na 1.6ce. Avšak zde je pravděpodobnost tohoto zvuku omezena na 30 %. Do kola štěstí byla přidána možnost Free Buy, což vám zaručí nákup v /shop zadarmo. Vybrat si můžete kterýkoliv dostupný item. Pro Simona byla přidána možnost označit hráče více barvami, což by mělo pomoct v různých atrakcích. CTčka nyní mají dva nové itemy, které mohou využít počas kola. Prvním je taktický granát, který po hození odhalí všechny vězně v okolí. Druhým itemem je štít, ten můžete využít třeba k ochraně Simona.

Tento podzimní update je zbrusu nový a již se s ním můžete potkat na našich serverech. Mimo tyto dva módy byla provedena ještě změna na serveru AWP lego2 only, kde byla zrušena spawn ochrana. Všechny tyto změny byly prováděny ve spolupráci s adminy, kteří nám dávali podněty, za což jim děkujeme, stejně jako děkujeme Gustovi a Alzákovi za odvedenou práci. Na závěr nemůžeme nepřipomenout každodenní turnaje na GSLize, kde můžete získat za své výkony ceny včetně VIP na CS:GO servery.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 1885x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář