{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Turnaj o ceny v hodnotě 5.000 Kč na Gamesites

Napsal Whoik dne 25.10.2021 pro sekci CS:GO
Titulek mluví téměř za vše. Na Gamesites jsme pro vás připravili turnaj v CS:GO o ceny v hodnotě převyšující 5 tisíc korun! To je v přepočtu téměř 200 €. Turnaj se bude konat v módu Wingman, a tak byste si rychle měli sehnat parťáka, neboť turnaj je již za rohem.

Každodenní turnaje se na Gamesites staly pravidelnou dávkou zábavy, kde můžete nejen poměřit síly s ostatními hráči, ale také vyhrát nějaké ceny. Zatímco tradiční turnaje se hrají o body, které následně můžete vyměnit za VIP a další cennosti, turnaj, který si představíme dnes, se pyšní bohatou nadílkou pro ty úspěšné z vás. Turnaj se bude konat ve hře CS:GO v módu Wingman, a to již v sobotu 6.11. Udělejte si volno, sežeňte si parťáka, a honba za úspěchem bude moci začít.

REGISTRACE ZDE

Nejprve si pojďme představit mód Wingman. Ten je již pěknou řádku let stabilní součástí gočka a turnaje v něm patří mezi nejoblíbenější nejen na Gamesites. Jedná se o hru 2 vs 2, hraje se na klasických mapách, avšak s rozdílem, že se hraje pouze na jednom plantu. Nemusíte se tak bát dlouhého nahánění protihráčů po celé mapě. Teroristi mají za úkol buď zneškodit nepřátele anebo vyhrát kolo pomocí výbuchu bomby. Zápas se hraje na 9 vítězných kol. V případě remízy se prodlužuje.

Turnaj se uskuteční v našem turnajovém systému, kde si hráči, kteří tam ještě registrovaní nejsou, musí založit nový účet, vyplnit steam ID, vytvořit tým a pak už jim nic nebrání zapsat se do turnaje. Maximální kapacita je stanovena na 64 týmů a my věříme, že bude zaplněna. Každý tým musí svou registraci potvrdit ještě 15 minut před začátkem turnaje, proto na tento úkon nezapomeňte, byla by to škoda připravit se tak o účast.

A teď pojďme k hlavnímu lákadlu, což jsou ceny za konečné umístění. Tým, který se umístí na prvním místě, získá ceny v podobě hardwaru za 3.000 Kč (€115)! Vítězové si budou moci vybrat, jaká periferie k počítači se jim zrovna hodí, budou se však muset vlézt do společného rozpočtu. Tuto cenu věnoval do turnaje YamaL, kterému tímto děkujeme! Aby nezůstalo pouze u toho, doplnili jsme ocenění o VIP. Vítězové si odnesou VIP na 6 měsíců na libovolnou CS:GO sekci, tým na druhém místě získá 4měsíční VIP, a třetí tým pak VIP na 2 měsíce.

Tolik základní informace k turnaji, pokud máte jakékoliv otázky či připomínky, směrujte je zde do fora, anebo se ozvěte do soukromé zprávy. Bližší informace ohledně herních serverů a dalších detailů najdou své místo v budoucím článku. Každopádně, registrace je již otevřena, a můžete zaujmout své místo. Hodně štěstí!

Autor: Whoik; Zobrazeno: 2109x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář