{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Teamspeak Maraton o 1,800 CZK již v pátek!

Napsal Whoik dne 16.11.2021 pro sekci GS
Další pořádná soutěž na Gamesites je naplánovaná na pátek 19.11., ale táhnout se může klidně až do neděle. Řeč je totiž o Teamspeak maratonu, kde je jediným úkolem zůstat vzhůru déle než ostatní soutěžící. Zní to snadno, ale tomu opravdu tak?

Už vám někdy někdo zaplatil za to, že nepůjdete spát? My to s radostí uděláme! V pátek 19.11. v 18 hodin totiž startuje oblíbený GS Maraton na našem Teamspeak serveru (ts.gamesites.cz) a zúčastnit se jej může naprosto kdokoliv. Není potřeba se nikam registrovat ani hlásit svou účast. Stačí když budete v uvedený čas na značkách, respektive v TS místnosti GS Maraton, která je umístěna téměř úplně nahoře. Najít by ji nemělo dělat problémy, horší to už bude se schopností vydržet vzhůru.

GS Maraton je totiž jedinečná soutěž, ve které nepotřebujete žádné znalosti. Všichni mají stejnou startovní pozici. A jediné, co vás může připravit o výhru, je odolnější soupeř. Pokud tím nejodolnějším budete na konci vy, můžete se těšit na vytouženou odměnu, kterou je tentokrát krásných 1 800 Kč! Tuto výhru do soutěž vložil neskutečný YamaL, za což mu opět děkujeme! Mimo to si vítěz odnese ještě VIP na 4 měsíce na libovolnou sekci. A to vše bez toho, aniž by musel hnout prstem.

PÁTEK 19.11. V 18:00 NA
TS.GAMESITES.CZ

Jisté povinnosti ale samozřejmě soutěžící mají. Možná se ptáte, jak zjistíme, že daný člověk ve skutečnosti nespí. Je to jednoduché. Po celou dobu trvání soutěže bude vždy přítomen některý z pořadatelů, který může kdykoliv vejít do místnosti a říct heslo, které si následně jednotlivě poslechne od každého účastníka. Pokud se z druhé strany ozve ticho, hráč je ze soutěže vyřazen. Soutěžící mají možnost si v roomce povídat, hrát spolu něco, nicméně nikdy si nemůžou mutnout zvuk. Ostatní účastníky si klidně můžou mutnout jednotlivě.

Abyste si nemysleli, že si nebudete moct ani odběhnout na záchod anebo procvičit chodidla, každé dvě hodiny je pro vás určena pauza 10 minut. Tu můžete využít jakkoliv chcete, klidně si můžete na tu chvíli zdřímnout. Nicméně nezapomeňte nachystat budíka. Pokud si myslíte, že vaše výdrž předčí všechny ostatní, anebo se jenom chcete zapojit do legendárního zápolení, jistě buďte připraveni v pátek v 18:00! Těšíme se na vás.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 1679x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář