{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Jedenáctý ročník soutěže o nejlepší české hry roku

Napsal Alfondra dne 23.11.2021 pro sekci GS
Již tradičně i letos v prosinci proběhne vyhlášení nejlepších českých her roku. Letošní ročník však doplní i vyhlášení nejlepší české hry posledních deseti let a právě o této hře rozhodují diváci. Hlasujte a zapojte se do soutěže o hodnotné ceny. Máme se na co těšit.

Je to tady! Po roce je tu opět vyhlášení českých her za rok 2020. Již 1. prosince rozhodne odborná porota, složená z herních vývojářů, kritiků a novinářů, které hry promění své nominace. Na výběr je celkem ze šesti kategorií + jedné bonusové = "Cena za dlouhodobý přínos české herní kultuře - Síň slávy" Nominace jsou známy už od 16. listopadu a jejich kompletní seznam najdete zde.

Jedná se již o jedenáctý ročník této úspěšné společenské události. Letos z důvodu přetrvávající pandemie proběhne předávání cen on-line formou, doufejme však, že to nijak neubere na grandióznosti celé show, kterou si pro nás pořadatelé připravili. Laťka je však vysoko, protože na loňském předávání cen v pražském divadle Image jsme mohli vidět postavy jako je Daniel Vávra ze Studia Warhorse, které stojí za úspěšnou hrou Kingdom Come Deliverance nebo Mikoláše Tučka, moderátora a dlouholetého redaktora časopisu Score, kterého mnoho z nás zná z herního pořadu Re-play.

Vůbec poprvé můžeme výherce soutěže ovlivnit i my, smrtelníci. Jedenáctý ročník totiž přináší diváckou kategorii a budou to právě diváci, kdo rozhodnou o nejlepší české hře za poslední deset let. Nominonavých je celkem 24 s tím, že můžete dopsat další. Hlasovat můžete zde. Hlasovat můžete anonymně, ale pokud pořadatelům zanecháte svůj kontakt, automaticky se zařadíte do soutěže o suprové ceny, které darovali sponzoři projektu.

Veškeré informace najdete ve videu nad tímto odstavcem, případně na oficiálním webu soutěže.

Zúčastníte se hlasování o hru poslední dekády? Využili jste Československý týden slev napříč obchodními platformami? Máte rádi akce podobné České hře roku nebo to jde mimo Vás? Podělte se s námi v komentářích.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář