{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

GTA Online rozdává peníze – HIGHLIGHT #6

Napsal kurfy dne 28.11.2021 pro sekci GS
Je první adventní neděle a zase se vidíme u nového HIGHLIGHTU. Jste-li hráči GTA Online, možná vás potěší, že můžete snadno získat peníze. Steam opět pokořil vlastní rekord v rekordním počtu uživatelů a ve Fortnite končí druhá kapitola. Nové MMORPG ze světa Marvelu by vás taktéž mohlo zajímat.
Přečtěte si HIGHLIGHT pro více informací!

V GTA Online na vás čekají peníze jen za připojení!

Po světě začínají slevy známé jako Black Friday, při této příležitosti se i v multiplayerové sekci Grand Theft Auto 5 konají velké slevy. Na hráče kromě nich však čeká mnohem zajímavější překvapení – 500 000 dolarů za pouhé připojení se na server. Pro získání těchto prostředků vám tedy postačí v následujícím týdnu hrát a finance se vám do 72 hodin připočítají na váš herní účet. Kromě peněz zdarma jsou dostupné i slevy na luxusní vozidla, cena klesla například u jacht, sportovních vozů nebo vzdušných dopravních prostředků.

Vývojáři DC Universe Online pracují na MMORPG s hrdiny Marvel

Vývojářské studio, které pracovalo na titulu DC Universe Online, se přemístí k jiné komiksové sérii – začne vytvářet MMORPG hru ze světa Marvel. Vedoucím projektu bude Jack Emmert, jehož cílem bylo vytvořit hru Marvel Universe Online již od roku 2006. Titul DC Universe Online už bude mít v lednu 11 let, tudíž není ani divu, že studio se uchyluje k vytvoření nové hry. 

Steam opět překonal svůj rekord

Platforma a obchod Steam, na které uživatelé nakupují a hrají všemožné tituly, opět překonala svůj vlastní rekord v počtu uživatelů, kteří službu využívají v jeden čas. Právě ten činil v dubnu 26,9 milionů uživatelů, avšak nyní se tento počet vyšplhal na celých 27 milionů. Není se vlastně ani čemu divit, když v poslední době vyšly ty nejočekávanější tituly, tj. Battlefield 2042 a multiplayerová část Halo Infinite. Kromě toho se v podzimních slevách stává bestsellerem loňský Cyberpunk 2077

Fortnite ukončuje Chapter 2 velkolepou akcí

Druhá kapitola ve Fortnitu bude končit 4. prosince ve 22:00 našeho času a vývojáři si pro hráče připravili opět velkou akci, jak je ostatně jejich dobrým zvykem. Nese název „The End“ a podle popisu vývojářů se možná ve hře vyskytne úplně nová mapa. Konec první kapitoly byl velmi ambiciózní, celý ostrov pohltila černá díra, díky které spousta hráčů propadala depresím, jelikož si mysleli, že se hrou je nadobro konec. Kromě krátkého traileru toho zatím moc nevíme, veškeré dění tedy zůstane překvapením. 

Autor: kurfy; Zobrazeno: 1483x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář