{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Dárkobraní a vánoční bonus pro všechny

Napsal Whoik dne 08.12.2021 pro sekci CS:GO
Tak jako každý předvánoční čas, tak i letos jsme si pro vás připravili tradiční Dárkobraní na jailbreak serverech. Sbíráním dárečků můžete získat zajímavé odměny a navíc se trochu osvěží hra na JB serverech. Zároveň s Dárkobraním přichází novinka v podobě vánočních emoji a sprayů, které má možnost získat úplně každý za splnění velice jednoduchého úkolu.

Každý rok v době adventní máme pro hráče jailbreaku na CS:GO připraveno oživení v podobě Dárkobraní. Letos tomu není jinaka vy tak již nyní můžete začít sbírat dárečky. Ti nejpilnější z vás získají skvělé odměny a ti ostatní si můžou užít spoustu zábavy. Tento rok jsme si však připravili mimo tradiční vánoční výzdoby také bonus pro hráče na všech serverech. Nyní tak má naprosto každý možnost sprayovat Valve spraye, a po napsání kouzelné fráze do chatu, objevíte také vánoční emojis.

Dárkobraní 2021

Ani letošní rok se neobejde bez našeho Dárkobraní, které již čtvrtým rokem doprovází naše Jailbreak hráče na jejich oblíbených serverech. Jednou za čas se tradiční vězeňská hra promění v hledání a sbírání dárků. Vaším úkolem je samozřejmě jich nasbírat v určený čas co nejvíce, abyste na konci soutěže mohli slavit vítězství a získali také skvělé ceny.

Dárkobraní je tedy časově omezená soutěž, která již začala první adventní neděli 5.12. a konec je naplánován na půlnoc 23.12. abyste mohli Štědrý den strávit s vašimi blízkými. Průběžný stav vámi nasbíraných dárků a další info získáte na serveru po napsání /vanoce do chatu. Minulý rok se stal vítězem ?Ranger?, kterému se podařilo nasbírat 1401 dárečků. Avšak i poloviční porce může stačit na vítězství.

Samozřejmostí jsou ceny pro nejlepší dárkosběrače. Vždy oceňujeme deset nejpilnějších z vás a nejinak tomu bude i letos.

Hráč, který nasbírá nejvíce dárečků během Dárkobraní 2021, získá VIP na 6 měsíců, speciální a jedinečnou ježíškovskou ikonku a unikátní nametag před jméno. Tuto ikonku a nametag nebude mít nikdo jiný na serveru, proto budete moci hrdě nosit titul Ježíška 2021.

Pro sběrače, kteří se v počtu nasbíraných dárečků umístí na druhém až pátém místě, máme připraveno VIP na 4 měsíce, speciální ikonku vánočního elfa, kterou opět nebude možnost nijak jinak získat, a také speciální unikátní Nametag před jméno. Ti z vás, kdo se umístí ve sběru na šestém až desátém místě, se mohou těšit na cenu útěchy v podobě VIP na dva měsíce.

Vánoční Emoji a Free Spraye

Emoji jsou letošní novinkou na našich CS:GO serverech a ani Vánoce se bez nich nemohou obejít. My jsme si připravili speciální vánoční edici, kterou mají všichni hráči zcela zdarma k dispozici po napsání jednoduché fráze do chatu. Veselé Vánoce. Ano, přesně tohle stačí napsat do herního chatu a v menu po napsání /emoji se vám odemkne 20 jedinečných emotikonů, kterými můžete frajeřit nad hlavou.

Mimo emoji máte k dispozici také Valve spraye, které nemusíte ani nijak odemykat. Stačí napsat /spreje a můžete vesele sprayovat na zdi, stropy, anebo na zem. Tyto spraye nejsou sladěné s Vánoci, pouze jsme je chtěli dát jako dárek v tomto čase pro kompletně všechny hráče. Vánoční atmosféra na jailbreak serverech již sálá ze všech koutů, za to díky Angelovi, a i přes drobné technické nedostatky a lehké bugy se můžete naplno pustit do Dárkobraní. Vyhlášení proběhne v povánočním čase.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 2042x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář