{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Nová kapitola ve Fortnite – HIGHLIGHT #7

Napsal kurfy dne 05.12.2021 pro sekci GS
Vážení čtenáři, dnes je druhá adventní neděle, což znamená, že se opět vidíme u nového HIGHIGHTU. Čekají na vás novinky ze světa her, aplikací, ale i kinematografie, například ve Fortnite se můžeme těšit na novou kapitolu, jejíž některé novinky již byly odhaleny. Na Netflix se také chystá seriál z prostředí Resident Evilu a Sony odhalila pokračování úspěšného animáku Spider-Man: Into the Spider-Verse.

Třetí kapitola ve Fortnite byla odhalena

V minulém vydání HIGHLIGHTU jsme mluvili i o konci druhé kapitoly v battle royale hře Fortnite. Dnes přinášíme trochu aktualizované informace, jelikož novinky, které se objeví ve 3. kapitole, jež nese název „Flipped“ (převrácený), byly odhaleny. Jako vždy se dočkáme změn na mapě, nových zbraní a také exkluzivních odměn v Battle Passu, mezi ně tentokrát patří například skin Spider-Mana. Dočkáme se však i úpravy herních mechanik, přibyde možnost klouzat se z kopce, která byla již dříve dostupná třeba v konkurenčním Apex Legends. Díky předmětu, jenž vypadá jako stan, si budete moci uchovávat zbraně ze zápasu do zápasu. 

Úspěšný animovaný Spider-Man se vrací

Společnost Sony na brazilském Comic Conu představila pokračování úspěšného animovaného filmu, jež nese název Spider-Man: Into the Spider-Verse, který dokonce získal Oscara za nejlepší animovaný film. Nový film se bude nazývat Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One), jedná se totiž pouze o první kapitolu dvoudílného příběhu. Děj bude opět soustředěn na Milese Moralese, jenž byl přemístěn do jiného vesmíru, kde se dostane do kontaktu se Spider-Manem 2099. Morales bude spolupracovat i s Gwen Stacy a společně se postaví mocnému záporákovi. 

 

Na Netflix dorazí nový Resident Evil seriál

U kinematografie ještě chvíli zůstaneme. Na Netflix totiž dorazí seriál v motivech populární filmové a videoherní série Resident Evil. Na upoutávce, která je pouze 11 sekund dlouhá, můžeme vidět ikonického psa Cerberuse, který na první pohled vypadá zcela normálně, avšak poté, co se otočí, můžeme na jeho hlavě vidět hnijící maso. Hned poté se však zobrazí logo, více se toho bohužel zatím nedovíme. Známe jen informaci, že nový seriál by měl vyjít někdy v příštím roce.

 

 Do obchodu Google Play dorazí nová možnost, jak vyhledat aktualizace

Poslední novinkou potěším spíše uživatele zařízení se systémem Android, jelikož do obchodu služby Google Play dorazí nové tlačítko, díky němuž si budete moci rychle a jednoduše obchod aktualizovat. Nutno podotknout, že podobná funkce zde byla již v minulosti, avšak cesta k ní byla poměrně složitá a neintuitivní, a proto o ní moc lidí nevědělo. Koho by také napadlo, že po kliknutí na pole s informací o verzi aplikace, se zahájí proces aktualizace. Na stejném místě se bude nacházet i nová funkce, avšak tlačítko bude viditelné a celý proces tak bude jasnější.

Autor: kurfy; Zobrazeno: 1334x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář