{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Staň se Top JB Playerem a vyhraj nožík!

Napsal Whoik dne 14.12.2021 pro sekci CS:GO
Jedna z nejoblíbenějších Jailbreak soutěží je opět zde a vy tak máte možnost porovnat své síly s ostatními Jailbreak hráči. Jedná se o soutěž Top JB Player, která má na Gamesites již dlouho tradici a tentokrát je okořeněna o cenu za první místo, kterou je nůž do hry CS:GO!

Jailbreak hráči již jistě ví, co je v této soutěži čeká, ale my vám samozřejmě klání Top JB Player představíme, aby se mohli zapojit i hráči, kteří doposud Jailbreak servery míjeli. Důvod účasti je nasnadě, neboť cenou pro vítěze je nůž v hodnotě 100 Euro! Ano, slyšíte správně, jeden z aktérů si odnese tohoto krasavce a nadělí si tak předčasný vánoční dárek. Hrát se bude totiž 18.12. od 16:00 a registrace je již nyní spuštěna na gsliga.gamesites.cz. Proto neváhejte a hned po přečtení článku se vrhněte do registrace.

Top JB Player

Soutěž Top JB Player je jednou z nejnáročnějších soutěží na Jailbreaku, jelikož hráči musí dokázat svou všestrannost a vypořádat se se záludnými úkoly a atrakcemi. Soutěž probíhá na běžném CS:GO JB serveru, který bude pochopitelně zamknutý a pořadatelé soutěže si připravili různé atrakce na různých mapách, které rozhodnou o tom, kdo si odnese titul Top JB Player. Cesta k tomuto titulu je trnitá, ale odměna stojí za to. Představíme si ji později, teď si pojďme říct něco o průběhu soutěže.

REGISTRACE ZDE

Podle počtu registrovaných soutěžících budou hráči rozděleni na 2 nebo 3 herní servery, kde začne jejich vzájemný boj. Každý hraje pouze sám za sebe a je jen na vás, zda dokážete své spoluvězně překonat. V době soutěže platí pro hráče povinnost být napojen na TS serveru (ts.gamesites.cz), kde bude probíhat komunikace s administrátory soutěže. Po úvodním slovu a seznámení s pravidly budou hráči rozděleni na servery a hra může začít.

Top JB Player #2
18.12. | 16:00

Soutěž má několik fází, během kterých mnozí z vás dosáhnou na své limity, ale vítězem může být opravdu pouze ten nejsilnější, nejrychlejší, nejšikovnější či nejpřesnější. Každá fáze je bodována a na jejim konci dojde k vyřazení hráčů s nejmenším bodovým ziskem. Postupně se tak pole soutěžících zúžuje, až dojde na finální souboj, který rozhodne o tom nejlepším z nejlepších.

Pravidla

Samozřejmostí je dodržování pravidel, což povede k hladkému průběhu soutěže. Mezi tato pravidla patří především zákaz napojovat se k dozorcům. Tyto pozice jsou vyhrazeny pouze pro pořadatele a jakýkoliv pokus o napojení se k CT bude potrestáno kickem. Stejně tak bude potrestáno dělání vzpoury. Pokud máte zapotřebí bojovat proti dozorcům, ostatní JB servery jsou pro to ideálním místem. Soutěžící zároveň nesmí používat vězeňský obchod či menu vůdce gangu, ať nezískají výhodu oproti běžným hráčům. A taky samozřejmě nesmíte sdělovat hesla hráčům, kteří nemají mít přístup na server.

Ceny

O hlavní ceně jsme již pár slov řekli, ale ještě jsme nezašli přímo do detailů. Nyní tedy vchází ve známost, že cenou pro vítěze, mimo jiné, je Nůž Bowie (★ StatTrak™) | Ultraviolet, který do turnaje věnoval Poky, kterému samozřejmě děkujeme. Cena tohoto nožíku se na steam marketu pohybuje kolem 100 €! A vy jej můžete získat společně s VIP na 4 měsíce v CS:GO, 1x custom emoji v CS:GO, 1x vlastní Music Kit v CS:GO, výherní name tag v CS:GO, výherní ikonka na TS. Tolik cen pro vítěze tady snad ještě nebylo. Je to tedy pouze na vás.

Zkrátka samozřejmě nepřijdou ani další dva v pořadí, kteeří mimo tradiční body do ligy získají také VIP na CS:GO servery a novinku v podání custom emoji. Veškeré info a ocenění se dozvíte samozřejmě na stránce s turnajem přímo zde, kde se můžete také zaregistrovat.

My se těšíme na hojnou účast a věříme, že si užijeme zároveň s vámi spoustu zábavy, kterou soutěž Top JB Player přináší. Na viděnou na Jailbreak serverech!

Autor: Whoik; Zobrazeno: 1649x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář