{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

God of War na PC – HIGHLIGHT #12

Napsal kurfy dne 16.01.2022 pro sekci GS
Vážení čtenáři, je opět neděle, a tak přicházíme s novým HIGHLIGHTEM. Dnes se pobavíme o God of War, který se dostal na PC a slaví i zde mnoho úspěchů. Bohužel, Battlefield 2042 je na tom ještě hůř, než kdy dříve. Pozitivní ale je, že Česko má další družici ve vesmíru.
Chcete se dozvědět více? Tak čtěte dál!

God of War dorazil i na PC

Titul God of War byl jednou z nejúspěšnějších her pro PlayStation 4. Nově se objevil i na Steamu, konkrétně tedy v pátek, zároveň se stal i nejprodávanější hrou téhož dne. Svého úspěchu se dočkal i mezi PC hráči, svědčí o tom extrémně kladné hodnocení. Nyní nezbývá nic jiného, než se zamyslet, zda bude i nadcházející God of War: Ragnarok pro PC hráče dostupný. Je totiž možné, že se jedná jen o snahu nalákat hráče pomocí staršího dílu ke koupi konzole PlayStation 5. Co si myslíte vy? 

Neúspěch nového Battlefieldu pokračuje

Ano, vím o tom. O Battlefieldu 2042 zde vzniklo už poměrně hodně článků, avšak podle zkušeností uživatelů se jedná o takový propadák, že si to ani tentokrát neušetřím. Nový titul se totiž potýká s dalšími problémy. Nespokojení uživatelé, dokonce i ti, kteří mají nahrané více než 2 hodiny, dostávají své peníze zpět a proslýchá se, že Electronic Arts zfalšovalo data o prodeji. Dokonce i tvůrce cheatů to nebaví, a proto své programy přestali prodávat. Jako náhradu pro uživatele, co si pořídili doživotní předplatné, nabízí cheaty pro sérii Call of Duty. 

Klip k písničce Baby Shark překonal 10 miliard zhlédnutí

Klip k dětské písničce Baby Shark se stává prvním videem na platformě YouTube, které překonalo hranici 10 miliard zhlédnutí. Na kanále Pinkfong se vyskytlo již 18. června roku 2016. V mobilní hře PUBG Mobile se dokonce vytvořil event, ve kterém můžete získat předměty s motivy právě klipu Baby Shark. A nezaostává ani svět NFT, byla totiž vytvořena oficiální kolekce Baby Shark NFT, jejíž nejdražší token byl prodán za více než 56 tisíc dolarů (1,2 milionu Kč).

Ve vesmíru se nachází další satelit původem z Česka

Ve čtvrtek se vznesla spolu s raketou Falcon 9 další česká družice, v pořadí už třetí. Nese název VZLUSAT-2, který získala po Výzkumném a zkušebním leteckém ústavu (VZLÚ). Cílem bude testování přístroů, jež s sebou na oběžnou dráhu nese, následně by měly být komerčně prodávány. Jedná se o senzory radiace, gama záření, vesmírné radiace a také jsou mezi nimi kamery. Satelit bude řízen ze Západočeské univerzity v Plzni

Autor: kurfy; Zobrazeno: 1978x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář