{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Seriálové novinky – HIGHLIGHT #13

Napsal kurfy dne 31.01.2022 pro sekci GS
Byť opožděně, vítejte u nového HIGLIGHTU. Popkulturní scénu jsme zde již delší dobu neměli, přichází tak čas na nějaké informace ohledně seriálů. Jako první máme na řadě seriál s názvem The Cuphead Show. Byl taktéž odhalen druhý trailer na seriál na motivy Halo. Nové AirPody dokáží poznat majitele podle tvaru uší.
Chcete-li se dovědět více, čtěte dále!

The Cuphead Show

Snad každý správný hráč si pod pojmem Cuphead představí jednoho ze dvou bratří. Je velmi impulzivní a na rozdíl od opatrného Mugmana je strůjcem všech problémů, do kterých holt spadne i Mugman. Právě Cuphead je trošku otrávený z nudného života a touží po legraci. Při své cestě narazí na zábavní park Carnevil, jež je veden ďáblem, který touží po duši návštěvníků. A ten samozřejmě bratry nenechá jen tak odejít. Na tuto novinku se můžete těšit již 18. února na Netflixu.

Vyšel druhý trailer na Halo seriál

Před pár měsíci vyšel první trailer na seriál podle slavné série videoher Halo. Studio Paramount+ nám nyní dovolilo nahlédnout ještě hlouběji, odhalilo druhý trailer. Ten nám ukáže kromě nepřátel z impérie Covenant i umělou inteligenci. Jmenuje se Cortana a v původních hrách dělala hlavnímu hrdinovi Master Chiefovi společnost. Ztvární ji herečka Jen Taylor, která ji mimo jiné i v samotných hrách namluvila.

Další Apple AirPods dokážou poznat majitele podle tvaru uší

Na světlo světa se dostaly nové patenty společnosti Apple, jejíž bezdrátová sluchátka AirPods jsou již delší dobu fenoménem. Nová patentovaná technologie dokáže svého majitele poznat podle jeho ušních kanálků. Jestliže sluchátka poznají, že je nenosí jejich majitel, zablokují automaticky některé funkce. Z patentu je zřejmé, že mezi ně patří třeba odpověď na zprávy. 

Jak nainstalovat bočnice na PS5? Sony poradí!

Už je to chvilka, co společnost Sony vydala své oficiální bočnice pro konzole PlayStation 5. V zahraničí vyjdou boční pláty v barvách Midnight Black a Cosmic Red 18. února pro diskovou verzi a 2. března pro tu digitální. V případě, že by se vám originální bočnice náhodou nelíbily, stále ještě připadají v úvahu ty od společnosti Dbrand, se kterou měla Sony v historii mnoho sporů. Kdyby někdo nevěděl, jak je nainstalovat, ve videu níže je vše vysvětleno.

Autor: kurfy; Zobrazeno: 1924x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář