{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

CS:GO FFA DM - Vzhůru do akce!

Napsal Whoik dne 14.03.2022 pro sekci CS:GO
Nový herní CS:GO server přináší spoustu akce, ze které se nemůžete odtrhnout! Na 1.6ce byl Deathmatch vždy stabilní součástí server listu a nyní k nám přichází také na gočko. Zde má však předponu FFA, což znamená Free For All. A to znamená, že budete moct zabíjet kohokoliv bez rozdílu týmové příslušnosti!

Plán vytvořit Deathmatch FFA ležel v našich hlavách již delší dobu a konečně nazrál čas tento server vytvořit, zdokonalit ho a oficiálně spustit! Ten den právě nastal a vy tak již nyní můžete předvést svůj skill na serveru nekončící zábavy. Nenajdete zde totiž ani chvíli klidu, kdy nebudete muset dokázat, že jste schopni bojovat proti hordě nepřátel. I ten, kdo se na první pohled může zdát jako váš týmový spoluhráč, se k vám nelítostně otočí zády hned při první příležitosti. Myšleno samozřejmě obrazně, protože to budete právě vy, kdo si musí hlídat záda za každých okolností!

Gamesites.cz ^FFA DM | 128T ★ MultiCFG ★ !ws
82.208.17.102:27902

Ano, mód FFA slibuje neřízenou akci, kde byste přítele hledali jen těžko. Hraje se totiž stylem všichni proti všem, kde každý netrefný náboj může být fatální. Možná si říkáte, že jste již na podobných serverech hráli a přesně víte, co od něj očekávat. Ale nesmíte zapomenout, že jsme na Gamesites, kde se snažíme mít CS:GO servery vždy unikátní a ani v případě FFA DM tomu není jinak.

Gamesites Deathmatch FFA

Zatímco některé věci jsou na deathmatch serveru samozřejmostí, jiné vám zpříjemní pobyt a hru speciálně na našem serveru. Do těch samozřejmých věcí počítáme automatické dobití zásobníku po zabití nepřítele nebo odstraněný radar. Na Gamesites jste již také zvyklí na double jump nebo ukazatel damage uprostřed obrazovky. To vše je zachováno i zde. Dále jsou zde Quakesoundy, které dodají trochu více adrenalinu do hry. Můžete si je však v /menu vypnout, pokud byste nechtěli být ničím rušeni při soustředěné hře.

Další jistotou je vesta a helma pro všechny. To však pouze v případě módu primárnách zbraní. Ano, nechali jsme se inspirovat světovými servery, kde se hra v průběhu mění do rozličných módů, chcete-li configů. Zvolili jsme však pouze dva configy, a to mód primarních zbraní a mód pistolek. První jmenovaný trvá vždy 10 minut, pistolky si můžete užít po dobu pěti minut. Tyto dva módy se točí pravidelně po dobu celé mapy. Ta má trvání 60 minut. Co se týče map na serveru, střídat se budou de_dust2 a de_mirage, které patří mezi nejoblíbenější cs:go mapy vůbec.

CS:GO Wallpaper FFA DM Gamesites.cz

Pokud jste nikdy DM servery nenavštěvovali, určitě vám přijdou vhod také další základní poznatky. Na deathmatch serveru si zbraně nekupujete, nýbrž si je vybíráte z menu dle libosti. Stačí napsat do chatu /menu a zvolit Výběr zbraně, anebo jednoduše napsat slovíčko guns do chatu. Vámi vybranou zbraň poté dostanete do rukou při nejbližším narození.

V /menu si můžete také zapnout nebo vypnout zprávy v chatu týkající se přidávání HP po killu. Ano, po každém killu dostanete HPčka, která vám mohou pomoci přežít v dalších bitvách. Za zabití kamkoliv do těla dostanete 5 HP, za zabití do hlavy získáte 10 HP. Tímto se pomalu dostáváme k VIP výhodám, které váš zážitek z DM FFFA mohou ještě vylepšit.

FFA DM VIP výhody

Pokud využíváte VIP na kterémkoliv public serveru, budete VIP také na FFA DM, jelikož byl zařazen právě do public sekce.

Jakožto VIP totiž dostanete za kill 10 hp, respektive 15 HP za headshot. Ale ani to není co se týče HP vše! Jako VIP můžete totiž dosáhnout až na metu 115 HP! Nemyslete si však, že budete nesmrtelní. A pro tento případ jsme pro VIP přichystali další vychytávku, která může zachránit jejich život v případě rizikového levelu života. Pokud VIP hráč bude mít pod 50 HP života, bude si moct píchnout Healthshot s extra 20 životy navíc. neříkáme, že je vždy čas tuto pomůcku použít, ale pokud najdete klidné místo, je tohle to pravé, co vám může přihrát dalších pár killů navíc.

Pro zkušenější hráče anebo pro hráče, kteří chtějí vyzkoušet svou přesnost, jsme do /menu dali možnost zapnutí individuálního Headshot módu. Co to znamená? Že vám bude umožněno zabíjet protihráče pouze ranou do hlavy. Pokud trefíte tělo, soupeři se nic nestane. Zapnout tento mod můžou VIP hráči také po napsání /hs do chatu. A když už jsme u toho zabíjení a krvácení, vězte, že vás na serveru nebudou rušit žádné cákance krve, které by vám znemožnily vidět nepřítele.

Mezi další VIP výhody patří samozřejmě rezervovaný slot a také možnost hrát s AWP i přes určený limit 3 AWP na server. Nechceme mít ze serveru sniper wary, a proto je tam omezení, avšak to se netýká VIP hráčů, kteří mají libovolnou možnost si v menu zbraní vyzvednout právě tuto zbraň. Další zajímavé VIP výhody jsou v přípravě a budou přidány v nedaleké budoucnosti.

Server je však již spuštěn v přítomnosti a vy se můžete směle napojovat na IP - 82.208.17.102:27902, která vás zavede přímo do středu probíhajících bojů na Gamesites.cz FFA DM. Deathmatch FFA je skvělou volbou také jako rozehra před competitive zápasy, a abyste na serveru nikdy nebyli sami, jsou tam připraveni boti, kteří vám rádi uštědří pár killů. Hodně štěstí na serveru a příjemnou zábavu!

Autor: Whoik; Zobrazeno: 2703x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář