{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Dokážeš přežít? Jailbreak Survivor je tu!

Napsal kurfy dne 24.03.2022 pro sekci CS:GO
Viděli jste televizní pořad Survivor? Jestli vás bavil, bude tato soutěž přesně pro vás! Turnajoví admini si pro vás nachystali turnaj s názvem CS:GO Jailbreak Survivor, ve kterém se 16. dubna budete moci utkat proti jiným hráčům o hodnotné ceny. Hráči budou ve dvou týmech plnit atrakce, přičemž z toho poraženého vždy pár hráčů vypadne. Zabojujte o peníze, VIP, body do GSLigy a kosmetiky na server. Těšíme se na vás!

Mnozí z vás jistě budou znát televizní pořad Survivor, ve kterém proti sobě soupeří dva týmy, přičemž cílem všech soutěžících je zůstat ve hře jako poslední. Právě takto bude fungovat i náš turnaj v Jailbreaku – CS:GO Jailbreak Survivor. Zkuste to pravé dobrodružství, dorazte 16. dubna v 17:00 a utkejte se s jinými hráči o hodnotné ceny!

Jakmile se účastníci připojí na server, budou rozděleni do dvou velkých týmů. V těchto týmech budete plnit mnoho různých atrakcí a budete se snažit zvítězit nad druhým týmem. Jestli to dokážete, pošlete tým soupeřů na Kmenovou Radu, kde bude organizátory vybrán určitý počet hráčů, který bude bojovat o své místo v soutěži. Tito vyřazení se utkají v atrakcích a dva nejlepší z nich se vrátí zpátky do hry tehdy, jakmile zbyde posledních 10 soutěžících. 

Již výše bylo zmíněno, že se bude hrát o ceny ve vysoké hodnotě. To také nebylo řečeno jen tak, jelikož výherce si odnese 10 €, VIP na 4 měsíce do hry CS:GO, 30 bodů do GSLigy, speciální ikonku na TeamSpeak a taktéž i unikátní nametag na server. Ceny pro další umístění si můžete prohlédnout níže. 

2. místo – 5 €, VIP na 2 měsíce do hry CS:GO, 25 bodů do GSLigy
3. místo – VIP na 1 měsíc do hry CS:GO, 20 bodů do GSLigy
4. místo – VIP na 1 měsíc do hry CS:GO, 15 bodů do GSLigy
5. místo – VIP na 1 měsíc do hry CS:GO, 10 bodů do GSLigy

UŽITEČNÉ INFORMACE

– Registrace do turnaje, pravidla a doplňující informace se nachází ZDE, před zahájením turnaje je nutné registraci potvrdit!
– Všichni účastníci musí být přítomni minimálně 15 minut před začátkem na TeamSpeaku (ts.gamesites.cz)
– Body v GSLize můžete za ceny směnit ZDE.
– Za turnaj vděčíme pořadatelům: PuNko, Twixo38, SmajliikAngel of Darkness, Kaskader108. Děkujeme! 

Autor: kurfy; Zobrazeno: 2742x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář