{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Útok zeber na Jailbreak servery!

Napsal Whoik dne 28.03.2022 pro sekci CS:GO
Ač se zebry nezdají být nebezpečné, dnešním dnem překročily pomyslnou hranici a zaútočily na naše CS:GO Jailbreak servery. A jelikož jsou známy tím, že útočí ve smečkách, je obtížné se jich zbavit. Možná až nereálné, a proto se musíme smířit s tím, že zebry ovládnou naše JB servery.

Včera v pozdních hodinách byl zaznamenán nájezd první smečky na naše CS:GO Jailbreak servery! I když se dozorci a ostatní vězni snažili dělat, co bylo v jejich silách, zebry dokázaly ovládnout JB servery kompletně. Znamená to jediné, časy klidu a míru jsou pryč. Vězni se stávají agresivnějšími a již každý z nich tuší, proč jsou nazýváni zebrama. Nemyslete si však, že po serverech běhají zvířata. I když o některých hráčích by se to jistě říct dalo. Pouze tradiční oranžové oblečení bylo po zásahu módních expertů změněno.

Útok zeber zaznamenaly naše bezpečnostní kamery

Ano, model pro hráče jailbreaku byl změněn na tradiční černobílý outfit, který můžou všichni znát z 1.6kových jailbreak serverů. Tyto modely byly vytvořeny exkluzivně pro Gamesites, proto nesou také logo Gamesites a nápis na zádech. O jejich finální podobu se postaral nový HLA CS:GO sekce Punko ve spojení s mistrem všeumělem Ceylonem. Již nyní si můžete prohlédnout tuto změnu přímo na serverech. Modely mají kompletně stejné hitboxy, proto nehrozí žádné technické nedokonalosti. VIP modely zůstaly nezměněny.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 2518x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář