{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

CS:GO update smazal ranky, proč?

Napsal Whoik dne 02.08.2022 pro sekci CS:GO
Noční update nepřinesl mnoho změn, avšak pouze jednu zásadní. A tou je rekalibrace CS:GO ranků u všech hráčů po celém světě. A co to vlastně znamená? To zatím nikdo neví, ale časem se to jistě dozvíme.

Jednou za čas se Valve rozhodne, že udělá drobnou změnu při počítání ranků. Většinou se jedná pouze o drobné úpravy, které ani hráčům neoznamují. Nyní však došlo k poměrně velkému zásahu do tvorby ranků, což mělo za následek reset všech aktuálních ranků úplně všem hráčům na světě. Proto se nebojte, netýká se to pouze vás. A navíc se nemusí jednat ani o negativní zprávu, neboť právě díky této rekalibraci máte nyní větší šanci dostat rank, který si opravdu zasloužíte.

Podrobnosti úprav zatím Valve nevydalo a zřejmě ani nevydá. Bude tak pouze na komunitě, kdy přijde změnám na kloub. My však víme, že stačí vyhrát jeden kompetetivní zápas a odhalíte tak svůj nový rank. Někdo si pohorší, někdo polepší a jiní zůstanou na svém. Valve si od těchto změn slibuje lepší hratelnost a rovnovážnost matchmakingu.

Ani doposud není známo, jak vlastně celý matchmaking a přiřazování ranků funguje. A nevypadá to, že by se takové oficiální informace měly v blízké době objevit. Snad už ale skončí trápení, kdy ani deset winů nemusí znamenat rank up, zatímco dvě nepovedené hry vás rázem šoupnou zpět.

Snad se jim změny povedly a povedou k lepšímu hernímu zážitku. Pokud však chcete poměřit své síly s ostatními hráči bez nutnosti honit se za rankem, naše CS:GO servery jsou k dispozici 24/7.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 1701x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář