{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Kdo jsou dvě tajemné postavy na Jailbreaku?

Napsal Whoik dne 30.10.2022 pro sekci CS:GO
Ode dneška se máte možnost setkat na našich CS:GO Jailbreak serverech se dvěma postavami, které přináší pro hráče něco doposud zcela neznámého. Je to jejich světová premiéra a Gamesites se tak opět řadí mezi průkopníky svého oboru. Každá z těchto postav má jiný úkol a účel. Obě vám však můžou přinést skvělé výhody!

Ano, dvě postavy, které vám představíme v následujících řádcích nemůžete potkat nikde jinde na světě, pouze na Gamesites.cz Jailbreak serverech. Již v článku, kde jsme zmiňovali blížící se restart JB ranků, jsme na závěr zmínili jejich příchod. A nyní se to stává skutečností. Každý z nich má svou specializaci a každý z nich je něčím výjimečný. Zatímco jeden je moudrým starým mužem, který si libuje v hádankách. Druhý těží ze svých dlouholetých zkušeností, kdy strávil většinu svého života v šedé zóně podsvětí.

Pokud ještě netušíte, co je těmi postavami myšleno, tak věřte, že se jedná o unikátní NPC postavy, které najdete umístěné na každé mapě na svém specifickém místě. Zatímco Otec Fura, jak je náš moudrý chábr nazván, si našel místo většinou viditelně na mapě. Ať už někde v koutku anebo třeba na věži. Jimmy, ostřílený dealer a obchodník, se musí schovávat kvůli svým aktivitám často v podzemí anebo v místech, kde není tolik na očích. A co tito pánové vlastně přinášejí?

Otec Fura

Pro někoho známé jméno, které jsme si vypůjčili ze slavné soutěže Pevnost Boyard, pro jiné novinka, se kterou se budou muset seznámit tváří v tvář. Otec Fura je stařec, který za svůj život pochytil spoustu moudrostí a nyní se je pokouší předat svým následovníkům. Konkrétně tedy hráčům na našich CS:GO Jailbreak serverech. Svá moudra však samolibě vkládá do hádanek, které je potřeba úspěšně vyluštit, abyste dosáhli kýženého výsledku. Tím výsledkem jsou v tomto případě body, nebo chcete-li peníze, které vám jako odměnu vloží na účet. Jejich počet bude záviset už jen na vaší bystrosti a rychlosti.

Každá sekunda v tomto případě rozhoduje o výši vašeho bodového konta. Pokud hádanku nevyluštíte, zůstanete na nule. Žádného trestu se bát nemusíte, Otec Fura je totiž kladná postava, kterou má v moci Simon a pouze on může určit, kdo dostane šanci zodpovědět jeho hádanky. Možnost aktivovat Furu má Simon pouze jednou za kolo a měl by jej využívat jako velkou výhodu, pokud některý z hráčů provede něco opravdu mimořádného.

Jimmy

Každý, komu se podařilo utéct ze spárů dozorců jistě toužil po tom, najít nějakou zbraň, kterou by mohl dokonat svůj útěk z vězení. Jimmy je sice velkým pánem podsvětí, zbraň zdarma vám však úplně nabídnout nemůže. Je to totiž obchodník srdcem i duší, a abyste z něj dostali vytouženou komoditu, je potřeba mu zaplatit. Jimmy tak působí jako black market, kde získáte věci ze shopu levněji o 10 %. Můžete z něj však dostat pouze tři věci za kolo. Jak již bylo zmíněno, Jimmy se často schovává na místech, kde není zcela snadný přístup, proto přejeme hodně zdaru v jeho hledání.

Jailbreak #1 - 217.11.249.84:27361
Jailbreak #2 - 217.11.249.84:27583
Jailbreak #3 - 217.11.249.79:27422
Jailbreak #4 - 81.0.217.175:27988
Jailbreak #5 - 217.11.249.78:27883
Jailbreak #6 - 217.11.249.79:27817
Jailbreak #7 MINI - 82.208.17.102:27299
Jailbreak #8 MINI - 217.11.249.93:27896

Obě postavy jsou doposud neznámým elementem na Jailbreaku, a proto budeme rádi, pokud se s námi podělíte o vaše připomínky, komentáře, či dokonce nápady na vylepšení. Připomínáme ještě jednou reset JB ranků, který proběhne příští víkend a také si nezapomeňte aktivovat limitovanou Halloweenskou ikonku do tabulky, kterou získáte na serveru po napsání /Halloween do chatu. Možnost aktivace končí 1. 11. ve 23:59, ve vašich ikonkách však zůstane napořád!

Autor: Whoik; Zobrazeno: 1392x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář