{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Vytáhni eso z rukávu již tuto neděli! [POKER TURNAJ]

Napsal Tokop dne 29.11.2022 pro sekci GS
Pomalu, ale jistě se blíží chladný prosinec (december), do kterého zbývá pár posledních dní a společně s ním také tradiční speciální turnaj nebo soutěž, která vždy okoření hráčům první neděli v měsíci. Tentokrát jsme se rozhodli vrátit k prehistorické tradici na Gamesites, kterou si mohou pamatovat už jen pouze staří pamětníci. A jak nadpis napovídá, tak to nebude v ničem jiném než v karetním klenotu ve hře Poker.

Připravte si v neděli večer, 4. 12. 2022 v 19:00 dobrý horký nápoj a nezapomeňte se připojit na náš TeamSpeak server (ts.gamesites.cz), abychom mohli společně usednout k virtuálnímu stolu a společně si zahrát pár kol kvalitního pokeru. Ať už jste bývalý matador nebo nováček a nejste si jistí základními pravidly pokeru, tak doporučujeme si je osvěžit (základní pravidla pokeru).

Registrace a nastavení

Registrace je jednoduchá. Stačí se přihlásit na stránku POKER NOW skrze váš Google účet (doporučená varianta), Discord, Twitter nebo Facebook a následně se zaregistrovat do našeho turnaje skrze tento odkaz. Tam také naleznete veškeré podstatné nastavení, kde najdete možnost "REQUEST PARTICIPATION", stačí kliknout na toto tlačítko a požádat o registraci.

Poté se už nemusíte o nic starat, my vám žádost automaticky potvrdíme nejpozději před začátkem turnaje. Nyní už stačí pouze dorazit na TeamSpeak (ts.gamesites.cz) v sekci Turnaje a Soutěže na Gamesites do roomky 04.12. | 19:00 ▪️ Poker  minimálně 10 minut před začátkem turnaje, kde nám potvrdíte registraci. Nezapomeňte si na TS nastavit stejné jméno, pod kterým budete turnaj hrát.

Ceny pro vítěze

Každý přihlášený hráč znamená +75 kreditů do celkového prizepoolu (nevsázíte vlastní kredity), o které se bude hrát. To znamená, že pokud se turnaje účastní 20 hráčů, tak se rozdá celkem 1500 kreditů (20 hráčů = 1500 kreditů, 40 hráčů = 3000 kreditů atd.), které budou procentuálně rozděleny mezi ty nejlepší (procentuální rozdělení naleznete přímo na stránce s registrací). Ve zkratce z toho vyplývá, že čím více přátel pozvete také na tento turnaj, tím více kreditů budete moci vyhrát. 

Autor: Tokop; Zobrazeno: 1207x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář