{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Dárkobraní na Jailbreaku s dárky pro každého

Napsal Whoik dne 27.11.2022 pro sekci CS:GO
Opět po roce, blíží se Vánoce. A s nimi i naše tradiční Dárkobraní, které dá všem hráčům na našich CS:GO Jailbreak serverech možnost sbírat dárečky a vyhrát zajímavé ceny. Právě dnes je první adventní neděle a již od rána se na serverech začaly objevovat dárky v náhodných kolech. Cíl hráčů je jednoduchý, po dobu Dárkobraní nasbírat co nejvíce dárků!

Pro mnohé již není potřeba Dárkobraní představovat, neboť se letos koná již několikátý ročník tohoto velkolepého eventu. Pro ostatní si ale připomeneme, oč se jedná a co je na CS:GO Jailbreak serverech v tomto adventním čase čeká. Samozřejmostí jsou odměny pro nejlepší sběrače a jistě mnoho zábavy během sbíraní dárečků. Servery jsme také ozdobili zcela novou výzdobou, která dotvoří vánoční atmosféru a pohodu, která k tomuto období zcela neodmyslitelně patří.

Dárkobraní 2022

Pátý ročník Dárkobraní se opět ponese v duchu soubojů o dárečky, které se objeví na náhodných místech na mapách ve speciálních volných dnech. Abyste dárek vložili do své sbírky, stačí se jej pouze dotknout. A ten, kdo jich nasbírá nejvíc, se může těšit na hodnotné ceny. Oceníme však hned několik sběračů, proto nezoufejte, pokud se do soutěže zapojíte později. Vždy máte dost možností ostatní předběhnout a nakonec slavit první místo.

Dárkobraní je tedy časově omezená soutěž, která již začala první adventní neděli 27.11. a konec je naplánován na půlnoc 23.12. abyste mohli Štědrý den strávit s vašimi blízkými. Průběžný stav vámi nasbíraných dárků a další info získáte na serveru po napsání /vanoce do chatu. Minulý rok se stal vítězem Pííípo, kterému se podařilo nasbírat 2008 dárečků. Avšak i poloviční porce může stačit na vítězství.

Samozřejmostí jsou ceny pro nejlepší dárkosběrače. Vždy oceňujeme deset nejpilnějších z vás a nejinak tomu bude i letos.

Hráč, který nasbírá nejvíce dárečků během Dárkobraní 2022, získá VIP na 6 měsíců, speciální a jedinečnou ježíškovskou ikonku a unikátní nametag před jméno. Tuto ikonku a nametag nebude mít nikdo jiný na serveru, proto budete moci hrdě nosit titul Ježíška 2022.

Pro sběrače, kteří se v počtu nasbíraných dárečků umístí na druhém až pátém místě, máme připraveno VIP na 4 měsíce, speciální ikonku vánočního elfa, kterou opět nebude možnost nijak jinak získat, a také speciální unikátní Nametag před jméno. Ti z vás, kdo se umístí ve sběru na šestém až desátém místě, se mohou těšit na cenu útěchy v podobě VIP na dva měsíce.

Všem hráčům přejeme klidné prožití adventu a Vánoc a zároveň hodně štěstí v Dárkobraní 2022!

Autor: Whoik; Zobrazeno: 1034x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář