{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Vánoční nálož vzrušujících turnajů a soutěží

Napsal Whoik dne 03.12.2022 pro sekci GS
Speciální turnaje a soutěže patří již tradičně mezi aktivity, kterými si můžete zpříjemnit předvánoční čas na Gamesites. Ani tento rok tomu nebude jinak, jelikož jsme si připravili hned několik svátečních klání, kde si můžete vybojovat skvělé ceny a obohatit si tak Ježíška.

Již nyní známe data všech speciálních vánočních turnajů a soutěží, které si představíme v dnešním článku. Na řadu přijdou jak tradiční turnaje v podobě 1.6kového Furien Madnessu nebo Velké Vánoční Soutěže na Teamspeaku, tak i novinky jako například CS:GO 5v5 Classic Cup. Samozřejmostí jsou odměny ať už v podobě kreditů, VIPček anebo dalších vymožeností. Každý turnaj a soutěž bude mít ještě svůj speciální článek s veškerými podrobnostmi, tak bedlivě sledujte uveřejněné novinky.

Kromě Teamspeak soutěží, veškerá registrace do turnajů probíhá na naší turnajové stránce, kde je potřeba si vytvořit účet, pokud jste tak ještě neučinili. V přehledu turnajů jsou speciální vánoční turnaje označeny speciální barvou a již jsou otevřeny k registraci. Nezapomeňte, že vždy je potřeba účast v turnaji ještě potvrdit 15 minut před jeho začátkem. A na co se můžete těšit?


Top JB Player

Všechno odstartuje již 17.12. soubojem o nejlepšího Jailbreak hráče v soutěži Top JB Player. V tomto klání se proti sobě postaví Jailbreak hráči v různých disciplínách, přičemž každý bojuje pouze sám za sebe. Pokud si věříte, že právě vy jste tím nejlepší Jailbreak playerem, neváhejte se registrovat. Stejně tak pokud si chcete užít odpoledne plné zábavy a napětí. Registrace zde.

CS 1.6 Furien Madness 4vs4

Hned o den později, 18.12., přijde na řadu nezlomný Furien Madness. Ano, Counter-Strike 1.6 se opět hlásí o slovo a tradiční pořadatel DominikKriz se již chystá na odpoledne plné zajímavých soubojů a snad méně nervů než obvykle. Turnaje se mohou zúčastnit čtyřčlenné týmy a již nyní prosíme všechny účastníky, aby dodržovali pravidla a vyhli se zbytečným neplechám. Registrace zde.

CS:GO Classic Cup 5vs5

Druhý víkend nám již přinesou Vánoce, avšak pátek, 23.12., se zdá býti jako stvořený pro pořádný sváteční CS:GO šrumec. Na programu je totiž velký 5v5 turnaj, kde své síly poměří týmy o pěti členech. Hrát se bude klasickým pavoukem, na tradičních mapách a na našich Gamesites CS:GO serverech poskytovaných společností Fakaheda.eu. Registrace zde.

Velká Vánoční Soutěž

Velká Vánoční Soutěž již neodmyslitelně patří k Vánocům na Gamesites a nejinak tomu bude letos. Nyní se však neuskuteční před Vánoci, ale den po nich. Neděle 25.12. bude patřít VVS, která se koná na našem Teamspeaku (ts.gamesites.cz) a nemusíte se do ní dopředu registrovat. Stačí pokud v neděli v 17:00 dorazíte na Teamspeak a nahoře ve speciální roomce narazíte na pořadatele a skvělou vánoční atmosféru.

CS 1.6 AIM Cup 1vs1

Ani po Vánocích naše turnajová horečka nekončí. Neboť zpátky do minulosti se vracíme 27.12. s dalším turnajem pro CS 1.6, a to konkrétně AIM Cupem 1v1. Opět si tak můžete ověřit, zda patříte mezi nejlepší střelce na Gamesites. Mapy jako aim_map nebo aim_b0n0 se již těší na vaši návštěvu, tak je nezklamte. Registrace zde.

LoL - TFT: Teamfight Tactics Cup

Děvčata z LoL sekce přináší poslední speciální turnaj ve středu 28.12. Konkrétně se jedná o TFT: Teamfight Tactics Cup a každý, kdo tuto hru ovládá již jistě tuší, že se bude jednat o opravdu výjimečné klání. Zpestřete si vánoční prázdniny pořádnou akcí v League of Legends, ale nezapomeňte ani na každotýdenní úterní LoL turnaje. Registrace zde.

Přehled speciálních vánočních Gamesites turnajů

Nejen v průběhu svátků, ale po celý rok se konají na Gamesites pravidelné turnaje, které jsou otevřeny pro všechny hráče, kteří se chtějí zabavit, ale také něco vyhrát. Proto pečlivě sledujte naši turnajovou stránku, kde vždy s předstihem najdete naplánované turnaje, anebo navštivte náš Teamspeak, kde každému turnaji a soutěži je věnovaná speciální roomka.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 1012x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář