{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Furien turnaj je zpět v plné parádě

Napsal Whoik dne 07.12.2022 pro sekci CS 1.6
Mohlo by se zdát, že jsme zanevřeli na naši 1.6kovou sekci. Není tomu však tak. Rozhodli jsme se totiž uspořádat tradiční vánoční Furien turnaj, kde si hráči opět budou moci poměřit své síly. I když podobný turnaj dlouho nebyl, rozhodně neváhejte oprášit své furien úbory a zaregistrovat se.

Furien turnaje patřily dlouhou doby mezi ozdoby 1.6kové turnajové scény. Vždy nebyla nouze o napětí a kvalitní hru. Avšak na druhou stranu jsme se často střetávali s podvody, cheatingem a jinými neřestmi. Věříme, že se letos všem těmto neduhům hráči vyvarují a užijeme si spoustu zábavy s tímto nesmrtelným módem. Turnaj se bude konat za necelé dva týdny v neděli, proto je již čas skládat čtyřčlenné týmy, které se proti sobě utkají o tradiční odměny.

Furien Christmas Madness #3
REGISTRACE
18.12. 14:00

Furien patří mezi módy, které stále žijí v CS 1.6 sekci a my jsme se tak rozhodli dát mu šanci mezi našimi vánočními turnaji. Taktovku nad ním opět pozvedne všem dobře známý DominikKriz, který má s těmito turnaji bohaté zkušenosti. Jak již bylo psáno, turnaj se uskuteční v neděli 18.12. ve 14:00. Své týmy již nyní můžete přihlásit na naší turnajové stránce, kde najdete také další vánoční akce. Jako odměny jsou tradičně připraveny Extra VIP, VIP a kredity, proto je jistě o co hrát. Těšíme se na vás!

Autor: Whoik; Zobrazeno: 1129x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář