{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Tradičně netradiční Velká vánoční soutěž

Napsal Tokop dne 17.12.2022 pro sekci GS
Ke zdejším vánočním tradicím již dlouhá léta nepatří pouze kapr, bramborový salát a večer zakončený rozbalováním dárků od Ježíška, ale také Velká vánoční soutěž na Gamesites. A tento rok určitě nebude výjimkou. Jelikož Vánoce tento rok vychází na sobotu, tak se velká soutěž uskuteční až následující den v neděli, tedy netradičně až po Štědrém dnu.

Po roce opět přicházejí Vánoce a s nimi také Velká vánoční soutěž, která na vás čeká hned následující den po rozbalení dárků, v neděli, 25. 12. 2022 v 17:00 na našem TeamSpeak serveru (ts.gamesites.cz). Tento rok se můžete těšit na zcela nový formát soutěže. Rozhodli jsme se vyměnit zdlouhavé a nudné kvízy za 3 oddechové soutěže s poklidnou atmosférou, kde má každý šanci odnést si spoustu kreditů a udělat si tak krásnější Vánoce s například nově získaným VIP na naše servery. 

Navíc mezi hlavními soutěžemi budou celkem čtyři rychlé mini soutěže, kde budete mít šanci získat náhodnou odměnu na náš TeamSpeak jako je VIP, apartmán nebo například speciální ikonky. Navíc pokud vydržíte tuto nálož originálních soutěží od začátku až do konce, tak si odnesete speciální bonus 100 kreditů jako útěchu za účast, aby byli odměněni i ti největší smolaři, kterých se každý rok pár najde a na ně samozřejmě taktéž myslíme. Hlavní program, důležité informace a průběh jednotlivých soutěží se dočtete níže v článku.

Kdy a kde?

TeamSpeak ts.gamesites.cz

V neděli, 25. 12. 2022, 17:00 

 Gartic Master

Na začátku soutěžního šílenství se uskuteční jedna z nejoblíbenějších soutěží na Gamesites Gartic Master, kde bude vaším úkolem nakreslit dle zadání obrázek tak, aby ho všichni soutěžící uhádli a hádat kresby ostatních účastníků. Odehrají se dvě hry, jedna s českým balíčkem slov a druhá se slovenským, aby nikdo nebyl znevýhodněn. Zároveň se bude hrát se speciálním balíčkem slov, který bude obsahovat pouze slova, která jsou nějakým způsobem spjata s Vánoci.

Ocenění pro vítěze

1. místo: 300 kreditů + výherní ikonka soutěže
2. místo: 200 kreditů
3. místo: 100 kreditů

Puzzle

Po Garticu přijde na řadu novinka, která doplní naše řady oddechových soutěží i do budoucna. Bude se jednat o skládání puzzlíků s vánoční tématikou, kde budou hráči rozděleni do jednotlivých místností po 10 a jejich úkolem bude dát dohromady celé puzzle, i když skládat budete všichni spolu, tak jste si navzájem také protivníci. To ve zkratce znamená, že vaším cílem bude položit pokud možno, co největší počet jednotlivých dílků skládačky správně na plochu. Za každý správně umístěný dílek si odnesete 1 kredit. Takže zde se může stát vítězem opravdu každý. Navíc ten komu se podaří vyhrát nejvíce kreditů, tak také obdrží jako první na Gamesites výherní ikonku této soutěže.

Differ Master

Na závěr Velké vánoční soutěže si dáme starou klasiku. Nebude to nic jiného než tradiční obrázková soutěž Differ Master, kde vám v každém kole zadáme dva mírně odlišné obrázky a vaším úkolem bude, co nejrychleji nalézt rozdíl. Za každou první správnou odpověď získáte několik bodů. Na konci soutěže proběhne vyhodnocení, kde zvítězí hráč, kterému se podaří získat nejvíce bodů.

Ocenění pro vítěze

1. místo: 300 kreditů + výherní ikonka soutěže
2. místo: 200 kreditů
3. místo: 100 kreditů

Autor: Tokop; Zobrazeno: 1609x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář