{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Poskládáš tým na CS:GO 5vs5 Cup?

Napsal Whoik dne 11.12.2022 pro sekci CS:GO
Naše pravidelné turnaje směřujeme především pro jednotlivce nebo dua. Avšak vánoční atmosféra má sbližovat, a proto jsme se rozhodli dát šanci 5vs5 Classic turnaji, kde proti sobě stanou pětičlenné týmy na klasických mapách. Dokážeš poskládat tým a zabojovat o prvenství?

Už je to nějaký pátek, kdy jsme na Gamesites uspořádali turnaj pro pětičlenné týmy, ale letošní Vánoce se jeví jako ideální možnost tuto událost zopakovat. A den před Vánoci se jeví jako naprosto perfektní načasování. Registrace je již spuštěna na naší turnajové stránce, proto neváhejte, kontaktujte své kamarády a spoluhráče, vytvořte tým a registrujte se do tohoto předvánočního klání.

CS:GO 5vs5 Classic Cup
23.12. v 17:00
Registrace zde

Turnaj se bude konat v klasickém módu, kdy první tým, který dosáhne 16 vyhraných kol v zápase, postoupí do dalšího kola. Turnajový systém je tradiční pavouk a každé kolo se hraje na jeden vítězný zápas. A tým, který skončí neporažen, se může těšit na ceny v podobě VIP na CS:GO servery a kreditů. Těšit se můžete na mapy jako de_dust2 nebo de_mirage a hrát se bude na našich GSCW serverech. A to již 23.12. v 17:00!

Autor: Whoik; Zobrazeno: 1009x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář