{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Zúčastni se Puzzle maratonu i ty!

Napsal Whoik dne 01.02.2023 pro sekci GS
Puzzle maraton zní poněkud sporně ve spojení s online herním portálem, nicméně jistě tušíte, že nepůjde jen tak o ledajaké skládání puzzlí doma v obýváku. Půjde totiž o velkolepý online souboj ve skládání puzzlí, který nemá obdoby! Představujeme Puzzle Maraton!

Doposud nevídaný souboj slibuje sobotní odpoledne, večer a možná i noc. Uskuteční se totiž historicky první Puzzle maraton! Ano, slyšíte dobře. V naší soutěži nepůjde jenom o skill, ale především o výdrž. Vítěz může být pouze jeden a pokud si věříte, že zrovna vy jste nejlepší skladači, anebo se chcete jenom zabavit, určitě zavítejte na náš Teamspeak v sobotu v 17 hodin. V tento čas totiž startuje toto klání, které se dozajista zapíše do historie herního portálu Gamesites.cz.

PUZZLE MARATON

Sobota, 4. 2., 17:00
TS IP: ts.gamesites.cz

Puzzle jistě nemusíme nikomu představovat. Umisťujete vhodné dílky na své pozice, abyste poskládali výsledný obrazec. Tentokrát však budete skládat online na svých počítačích. Celý maraton se koná na této stránce, kde je nutno se zaregistrovat. Registrace je snadná a díky ní se nemusíte bát, že pokud vám hra spadne, nebudete se již moci vrátit do hry. Skládat budete náhodně vybrané obrázky společně se svými spolusoutěžícími. V tomto případě tak budete jak soupeři, tak i kolegové ve skládání.

Veškeré potřebné informace se dozvíte před startem na již zmíněném Teamspeaku. Místnost je vytvořena nahoře a vše bude podrobně vysvětleno. Nicméně základní pravidla jsou jednoduchá. Hra není časově omezena. Hráči získavají za správně umístěný dílek vždy jeden bod. Vítězem se stane ten, kdo nasbírá těchto bodů nejvíc. Čili i v případě, že skončíte dříve než poslední hráč, ale budete mít více bodů, stanete se vítězem vy. Pokud admin turnaje zaznamená u některého ze soutěžících více než 15minutovou odmlku ve skládání, dostane tento hráč žlutou kartu. Při druhém takovém prohřešku bude hráč ze hry vyloučen.

Nebudete samozřejmě skládat puzzle zadarmo. A to ani ti z vás, kteří nedosáhnou na pomyslnou trofej. Za každou hodinu soutěžení bude totiž každý hráč odměněn kredity. S narůstajícím počtem hodin také narůstá odměna. A to konkrétně takto:

1 - 20 cr
2 - 20 cr
3 - 20 cr
4 - 20 cr
5 - 50 cr
6 - 50 cr
7 - 50 cr
8 - 50 cr
9 - 50 cr
10 - 100 cr

Desátou hodinou soutěž nekončí, nicméně bodování kredity ano. Pro tři nejlepší skladače jsou připraveny ještě odměny navíc:

1. místo - VIP na TS na 4 mesiace + výherná ikonka + 300 kreditov
2. místo - VIP na TS na 2 mesiace + 200 kreditov
3. místo - VIP na TS na 1 mesiac + 100 kreditov

Vítěz se tak může těšit na pořádnou dávku kreditů a také ocenění, které mu už nikdo nevezme. Může se totiž stát prvním vítězem Puzzle maratonu v historii! Myslíte si, že to můžete být právě vy? Neváhejte proto přijít již tuto sobotu, 4. 2. v 17:00 na náš Teamspeak server (ts.gamesites.cz) a ukažte, co ve vás je.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 998x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář