{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Pár minut. Spoustu kreditů. To je HaxBall.

Napsal Tokop dne 27.05.2023 pro sekci GS
Nový měsíc, nová speciální soutěž nebo turnaj. To je filozofie, které se držíme nepřetržitě již téměř rok. A první letní měsíc červen (jún) určitě nebude výjimkou! Tentokrát jsme si pro vás připravili oddechovou klasiku. Jelikož se nám zahrady a parky venku zbarvily do zelena, tak je načase oprášit i kopačky, protože přichází opět fotbalový turnaj v HaxBallu. Turnaj, který má na Gamesites již více než dvouletou tradici, a i když poslední dobou byl na pomyslné lavičce našich turnajů, tak přišel čas, aby se ukázal opět společně s vámi na hřišti.

Co je to HaxBall?

Pokud nepatříte mezi již ostřílenou elitu, která má na Gamesites pár turnajů za sebou, tak nezoufejte, protože pravidla hry jsou velmi snadná na pochopení. HaxBall je jednoduchá hra, kterou si může zahrát kdokoliv skrze svůj webový prohlížeč, tedy není nutné cokoliv stahovat. Jedná se o zábavný 2D fotbal na hřišti. Cíl je zřetelný. Nastřílejte do branky soupeře více gólů za 3 minuty než on vám. Ve videu níže se můžete podívat, jak takový zápas vypadá.

Turnaj v HaxBallu proběhne v neděli, 4. 6. 2023 v 19:00. Stačí se zaregistrovat na GS LIZE do HaxBall Cupu #9 a dorazit pár minut před startem na TeamSpeak (ts.gamesites.cz) a připojit se do turnajové místnosti v sekci Turnaje a Soutěže, která se nachází hned pod vstupní branou, kde budou stručně vysvětleny pravidla a průběh soutěže. Dorazte alespoň 10 minut před začátkem, ať soutěž nepropásnete, protože výměnou za pár minut zábavy si můžete odnést až 600 kreditů.

Zaregistruj se do turnaje!

 

Autor: Tokop; Zobrazeno: 1414x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář