{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Předprázdninový reset na 1.6ce i Gočku

Napsal Whoik dne 30.06.2023 pro sekci GS
Tradiční resety jsou tady! Před velkými letními prázdninami dáváme možnost všem hříšníkům napravit svou reputaci a začít s čistým štítem. Stejně tak budou resetovány staty a ranky na CS 1.6 serverech, díky čemuž můžou noví hráči zabojovat o první místa v žebříčcích.

Jak už to u nás bývá zvykem, před letními prázdninami dochází k resetu, a vy se tak můžete těšit nejen na prázdný ban list, ale hlavně také na servery pro counter strike 1.6, kde každý začíná úplně od začátku. Nemyslíme tím skillem, ale množstvím posbíraných XPeček či peněz. Tentokrát se reset ban listů týká nejen 1.6ky, ale také gočkových serverů. Avšak tam zůstávají v platnosti bany udělené za poslední měsíc.

Bystrému oku jistě neunikly technické potíže, se kterými se potýkaly naše webové stránky. Tento neduh by měl být již vyřešen, avšak jeho vyřešení způsobilo další problémy, se kterými je potřeba se vyrovnat. Pokud však narazíte na nějakou chybu, která stojí za pozornost, nahlašte nám ji do fora anebo na email [email protected]. Děkujeme za trpělivost v tomto období.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 2634x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář