{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

CS 2 vtrhlo na scénu! Co servery a VIP?

Napsal Whoik dne 28.09.2023 pro sekci CS:GO
Očekávaný Counter-Strike 2 je tady a s ním také konec našeho oblíbeného Gočka. Co to znamneá pro Gamesites a pro vaše pořízené výhody? O tom všem si povíme níže. A i když těch informací zatím není mnoho, budeme vás samozřejmě informovat o každé novince, která se v tomto ohledu uděje.

V průběhu celého roku se spekulovalo, kdy nakonec dojde ke spuštění nového Counter Striku. Valve se rozhodlo, že nedá vědět přesné datum, a tak nezbývalo než pouze čekat, kdy se ráno probudíme do nového cska. To ráno je právě dnes a my pokračujeme ve zjišťování, jakým způsobem budou fungovat komunitní servery a jak je co nejrychleji zprovoznit. Informací je opravdu pomálu, ale věřte, že hned jak to bude možné, spustíme servery alespoň v základním nastavení.

V tomto ohledu moc nezáleží na nás, neboť stejně jako všichni na světě musíme čekat na mistry programátory specializující se na zprovoznění hry na komunitních serverech. Dále pak hraje svou roli Fakaheda, náš poskytovatel serverů. A až potom jsme v tomto řetězci my a naše servery. Aktuálně máme sami více otázek než odpovědí, proto vás budeme průběžně informovat o našich zjištěních, co se serverů týče.

Co bude s VIP a všemi službami, které jste si na Gamesites CS:GO servery pořídili? Čas VIPček byl aktuálně stopnut a s příchodem serverů bude opět spuštěn. Od spuštění serverů bude tedy zbývat do uplynutí doby VIP stejný čas jako včera. V případě doplňkových služeb záleží na možnostech nového cska. Samozřejmě se budeme snažit zprozovnit stejné služby jako na gočku, ale zatím o těch možnostech opravdu mnoho nevíme. Z vaší strany není nyní potřeba dělat nic, veškeré služby jsou uloženy v databázi, proto se nemusíte bát, že byste o ně přišli. Musí nám však CS 2 umožnit tyto služby zprovoznit.

Sledujte pozorně naši stránku a brzy se uvidíme na serverech Counter-Strike 2.

V období čekání jsou však stále připraveny servery na CS 1.6, kde nedošlo k žádnému omezení. Jejich seznam najdete zde v seznamu serverů.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 2708x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář