{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Videostop: Top 5 Minecraft Creations: Pistons

dne 16.09.2014 pro sekci MC
V tomto díle videa zjistíme co vše se postavit,když máte opravdu spoustu času. Nejsou to jen tak obyčejné stavby, nýbrž kolosální stavby všeho druhu, jako například super výtahu a nebo hraní piškvorek na super obrazovce, ale podrobnosti až u jednotlivých částí

Video:

 

Popis:

Takže máme tu několik ukázek od 5. nejlepších autorů postupně poskládáných dle kvality:

 5.místo:

Tento útulném dům ne-li zámek vytvořil hráč elagujeronegro97. Jde tu o několik inovací které váš domov jen a pouze vylepší. Je jich opravdu mnoho takže je pouze vypíšu a nebudu se k nim více věnovat. Jako první je Padací brána do vstupu do hradu, další je všemi známá hra tetris a pokuď nemůžete spát bez zvuku oceánu je zde pro vás vodopád do ložnice. Atd. atd..

Nakonec tu máme super výtah, který Vás dopravý do horního patra během pár sekund, bohužel jede pouze jedním směrem.

4.místo:

Tuto maličkost vytvořil hráč Banbadle a nebyl to žádnej troškař a už podle videa jde poznat, že rád hraje piškvorky. Takže o co tu jde, je to opěk ohromná stavba která má pouze jeden účel a to hraní piškvorek, pomocí pák ovládáte displej na kterým se objevují buď křížky nebo kolečka. Stavba není zas až tak složitá, nicméně u čeho se zapotíte je zapojování jednotlivích komponentů.         

3.místo:

Zas a znova ohromná stavba, ze všech minulích a budoucích ukázek je tato stavba možná jak nejvyšší tak i nejširší, gratulujem  MCserverUK. Opět jde o stavbu s účelem pobavit. Tato stavba je ve skutečnosti ohromný pokoj s dvěma sedícími panáky po stranách, hrající kdysi populární, dnes již nudnější hru. Je zbytečné tu popisovat princip hry, mnozí z vás by ho možná ani nepochopili…. Takže každý ze dvou hráčů obsadí jednu pozici u ovládacího terminálu a pomocí páček opět ovládají jednotlivé funkce. Zábava může začít…

2.místo:

Tento výtvor vytvořil KeaCraft a podle videa musíte i vy uznat, že se jedná o boha ve hře Minecraft. Jeho výtvor je ve skutečnosti ohromná obrazovka, který vám přehreje krátkou animaci, která je na tuto hru prostě úžasná. Tato stavba je ze všech těchto ukázek nejspíš ta nejtěžší a možná i nejsložitější a měla by mít číslo 1. v žebříčku, totiž způsob a množství zapojení jednotlivých komponentů je až kolosální a muselo to stát spoustu nervů a hlavně času. Posuďte sami. :)

A  FINÁLE, číslo 1:

Tvůrce tohoto objektu MusicalWolfe bral inspiraci z veeelmi populární hry Mário. Jak v klasickém Máriu, tak i zde máte za úkol dostat se z bodu A do bodu B, během této cesty sbíráte bodíky který se vám přičítaj k celkovýmu skore. Též musíte přecházet přes mnoho nástrah, jako například propadající podlaha atd. Ale ne abyste si mysleli, že je toto nějaká bezpečná záležitost, jedná se spíše o SMRTELNOU záležitost! Totiž každý krůček vedle znamená vaši jistou smrt,. ale jinak je to zábava. :)

Autor článku: Tyris & Tomikr


napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář