{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Furien psychostats soutěž

dne 16.09.2014 pro sekci CS 1.6
A je to tady konečně jste se dočkali i na furienech nějaké té soutěže, kterou jsme pro vás připravili! Jedná se o největší psychostats soutěž, kterou PORTÁL kdy pořádal. S velkou soutěží přichází velké odměny. Více informací se dočtete uvnitř novinky.

Jak jsem již zmínil, od 10. Ledna (do 10 Února) proběhne psychostats soutěž na furien serverech. Nejedná se o soutěž na jednom, dvou či třech serverech jedná se  o soutěž úplně na všech furienech. A to tu ještě nikdy nebylo, aby se soutěž pořádala na neuvěřitelných 12 serverech!!  Jak v loňském roce tak i v tom letošním gamesites hodlá trhat své vlastní rekordy jak v soutěžích, návštěvnosti, počtů serverů tak i v odměnách pro vás určené.

V této soutěži se bude jednat o váš celkový skill, zjednodušeně kdo bude kompletně první za uplynulí měsíc v PS vyhrává.  O co se vlastně soutěží? První z každého serveru vyhrává VIP, ale tím nekončíme.  HLSA furienu a VEDENÍ vám dávají možnost získat práva na furieny a to i v případě, že nemáte STEAM pokud splňujete podmínky pro přijetí, v případě, že úspěšně projdete pohovorem obdržíte STEAM. Jestli podmínky nesplňujete nezoufejte, obdržíte +15 bodů do AKADEMIE .

Veškeré VIP se budou poskytovat výhradně na furien servery. V případě, že máte na serveru VIP opět nezoufejte, místo VIP obdržíte EVIP pokud si to budete přát.  Body do AKADEMIE půjde uplatnit pouze v sekci furiens.

K závěru bychom vám spolu s dawem chtěli popřát hodně štěstí a zábavy na furienech doufáme, že se dočkáme nových kvalitních adminů a spokojených hráčů. GLHF

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář