{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Hudba - YouTube

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Dnešní článek se bude týkat jedné věci a to hudby. Budou zde jak známý interpreti, tak i ti méně známý. Zpěváků a skupin je na světě strašně moc a ani do tisíce článku by se nevešli, přesto vám dneska ukážu i nějakou tu hudbu, na kterou jsem narazil a chci se s vámi o ni podělit. Takže se zaposlouchejte a vychutnejte si menší koutek hudby.

Vítám vás u dalšího článku. Jsou zde články na seriály a filmy, tak jsem si řekl, že by mohla být i hudba. Ze začátku této série (Pokud bude mít úspěch) bych chtěl říct nějaké věci jak to celé bude vypadat. Na začátku každého článků bude nápis obsah a pod ním budou dnešní zpěváci a skupiny. Jednoduché, nemyslíte? Tak jdeme na to!

 

Obsah:

Kurt Hugo Schneider, někteří z vás určitě poznáte. Tento hudebník, zpěvák a skladatel je velmi známý svými Cover songy, které zpívají jeho kamarádi. produkuje hudební videa pro různé YouTube hudebníky, jako jsou Sam Tsui. Na svém Youtube kanálu má přes 4mil. odběratelů a více jak půl miliardy shlednutí. V roce 2013 začal spolupracovat s CocaColou (viz. Ukázka). A nyní si pojďme pustit nějaké jeho výtvory.

 


Our Last Night je post-hardcore skupina. Skupina se skládá z pěti členů a vznikla roku 2004. Zpívají jak vlastní písnčky, tak zpívají i cizý podle sebe (Cover). Na svém YouTube kanálu mají kolem 180 tisíc odběratelů. Asi není co víc dodat a proto se tedy vrhneme zase na dvě ukázky.

 

 

Sungha Jung je takovej můj osobní král. Je to jeden z nejlepé hrajících lidí na kytaru. Hraje fingerstyle, což je česky řečeno něco jako vybrnkávání. Hraje jak svoje písničky, tak i ty nejznámnější jako jsou Gangamstyle (Ukázka), Story of my life aj. Na kytaru hraje od mala a videa na YouTube dáva, již taky velice dlouho (5 let). Na YouTube kanálů má něco přes 2 a půl miliónů odběratel. Podívejme se na ukázky.

 

 

Celeste Buckingham je slovenská zpěvačka (zpívajicí spíše anglicky), která je americko-švýcarského původu. Byla finalistka druhé řady Česko Slovenské Superstar (V tý době se na to dalo ještě koukat). Její nejznámnější pínička je "Run Run Run" (Ukázka). Spolupracovala i se slovenským raperem Majkem Spiritem. Na YT má skoro 60 tisíc odběratelů.

 

 

Arctit Monkeys je anglická indie rocková kapela se 4 členy. Kaplea vznikla v roku 2002 a její dva první singly se stali jedničkou v britské singlové hitparádě.V roce 2006 se stala nejúspěšnější kapelouNa svém officiálním kanalů mají přibližne 780 tisíc doběratelů a na kanálů podporovaným Vevo mají 200 tisíc. Pustíme si tedy poslední ukázky dnešního článku.

 

 

Tak to je pro dnešek všechno. Doufám, že se vám aspoň něco trochu líbilo a že jsem vás i troch převapil nebo zaujal. Děkuji za přečtení a u dalšího článku se zase uvidíme. Mějte se hezky a nezlobte.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář