{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Hudba - YouTube 2#

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Druhý článek se bude týkat jako minule zase hudby. Pro dnešek jsem si vybral trochu starší klasiky na kterých možná i někteří z vás vyrůstali. Doufám že se vám budou ukázky líbit a nezbývá nic jiného, než se dát do čtení. Příjemnou zábavu.

Vítám vás u nového dílu a to přesněji v hudbě. Nějak jsem si říkal, čím to více oživit tuhle sérii a řekl jsem si, že bychom se mohli v každém tématu podívat na nějakou skupinu hudby. Nemyslím tím, že by to mělo být přesně jak například Hip-Hop,Rock'N'Roll... ale i jako například dneska, starší hudba, bez které by nebylo to co je dneska. Ukážeme si tedy dneska pět ukázek na téma starši muzika a mám takový pocit, že se do toho ihned dáme.

 

Bon Jovi je americká hard rocková skupina, kterou založil zpěvák Jon Bon Jovi (zkráceně). Skupina byla založena v roce 1984. Postupem času pomalu měnila styl a dnes hraje spíše pop rock. Jejich nejúspěšnější skladba je písnička "It's my live" (Ukázka). Jejich Yt kanál má něco málo přes 900.000 odběratelů.

 



The Cure je anglická skupina z roku 1976Bývá označována za jednu z nejvlivnějších kapel 80. let. Založil ji zpěvák a kytarista Robert Smith a určitě ji znají zase starší jedinci na našem portálu. Jdeme na ukázky.

 



Nickelback je novější skupina z roku 1995 a i do dneška je na dost dobré kvalitě. Vydali již pátý album a na Yt kanálu mají něco přes 670.000 odběratelů. Osobně mohu říct, že je to pro mě jedna z nejlepších hudebních skupin. Pustíme si tedy další dvě ukázky.

 

 

 

Sum 41 je punk rocková kapela z roku 1996, což znamená, že není taky tak stará jako ty ostatní. Skupina vznikla v 41. letní den, odtud název Sum 41. Skupina má na Yt kanálu něco málo přes 224.000 odběratelů.

 



Karel Gott "Božský Kája" je český zpěvák. Poslední ukázka je taková pro pobavení a neberu ji moc vážně, přesto je to podle jiných lidí jeden z nejlepších zpěváku na České republice a tak ho sem taky dám. Začal zpívat v roce 1958, což je celkem dost dlouhá doba. Získal 38x Zlatýho slavíka a několik stříbrných a bronzových. Poslední ukázky zde.

 


To je pro dnešek vše nebo aspoň skoro! Po prohlížení na internetu jsem narazil na takovou skvělou písničku, která je trochu debiln*, ale mně se i docela líbí :D. Tímto novým hitem ukončuju tento díl a u třetího nazdar!


napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář